Connect with us

Tехнологии

HUAWEI Y5p идва с FullView дисплей и дизайн в три закачливи цвята

Avatar

Публикувано

на

Y5p Blue Black

Новото 5,45-инчово попълнение в AppGallery портфолиото на компанията предлага всичко необходимо за целодневно забавление

Най-новият модел от достъпната младежка серия Y на Huawei – Y5p, вече е наличен на българския пазар. Смартфонът очарова със своя 5.45-инчов1 FullView дисплей и зашеметяващ нов дизайн, предлаган в три цвята – среднощно черно – Midnight Black, мистично синьо – Phantom Blue и ментово зелено – Mint Green. С младежки дух, куп функционалности, 32 GB място за съхранение и мощна 3020mAh (типична стойност) батерия, Y5p е верен и надежден приятел във всяко забавление. Основната 8МР камера запечатва всички важни моменти за споделяне с вашите приятели.

Впечатляващо голям дисплей и забележителен дизайн

Новият HUAWEI Y5p разполага с голям 5.45-инчов FullView дисплей. Компактният дизайн с тесни рамки от двете страни и панелът с пропорции 18:9 и HD+ (1440×720) резолюция осигуряват оптимално изживяване с любимото ви мултимедийното съдържание. Изящно заоблената форма спомага за комфортен захват на устройството и безгрижна употреба дори с една ръка. Оптимизациите на антената осигуряват безупречен сигнал, без значение от позицията на телефона.

Квадратният модул на задната камера съдържа три елемента, като наподобява класически дизайн на фаровете на стилен автомобил. Гравираните линии около модула образуват свободно движещи се вълни, които произвеждат завладяващ отблясък. HUAWEI Y5p се предлага в три цвята: среднощно черно – Midnight Black, мистично синьо – Phantom Blue и ментово зелено – Mint Green. Последните два са създадени със специално тройно покритие, което придава на смартфона уникален блясък.

Advertisement

Готов за безупречни резултати от всяка задача

HUAWEI Y5p изпълнява всяка задача с лекота, благодарение на своя осем-ядрен процесор. Ефективната производителност е в пълна синергия с 32 GB вътрешна памет, за да покрие нуждите за съхранение на данни на всеки потребител. За по-активните и любителите на игрите и музиката, смартфонът разполага със слот за допълнителна памет до 512GB. Вградената голяма 3020mAh батерия осигурява безпроблемно ползване на телефона през целия ден. С едно зареждане можете да гледате до 17 часа видео съдържание или 13 продължително 4G2 интернет сърфиране.

Камери за всеки повод

Основната камера е 8MP с f/2.0 обектив, чрез който да реализирате снимки с чудесно качество. HUAWEI Y5p поддържа HDR режим, който наслагва множество кадри в един, с по-добър динамичен диапазон. С 5-мегапикселовата селфи камера автопортретите ви са готови за споделяне в социалните медии. Също така, предната камера поддържа Face Unlock, за да улесни гладкото и удобно отключване на устройството.

Интуитивно преживяване с ЕМUI 10.1

Advertisement

HUAWEI Y5p работи с EMUI 10.1, най-новата версия на Android базираната операционна система на Huawei. Също така, предлага набор от системни оптимизации и интуитивни функции, които подобряват потребителското изживяване. HUAWEI EROFS на EMUI 10.1 подобрява скоростта на четене и обработка на файлове. Междувременно, може да осигури около 2 GB допълнително място за съхранение на още 1000 изображения или 500 аудио файлове3. Режимът Simple уголемява иконите и размера на шрифта за по-лесен потребителски интерфейс, което е особено полезно за хора с намалено зрение, докато режимът Party позволява на потребителите да свържат безжично няколко устройства в импровизирана многоканална звукова система.

HUAWEI Y5p идва с инсталиран AppGallery – официалният магазин за приложения на Huawei. В него се предлага богато портфолио от глобални и локални приложения. Потребителите могат да се насладят качествени развлекателни платформи като HUAWEI Video, HUAWEI Music и HUAWEI Reader, които непрекъснато се допълват с ново съдържание от най-добрите доставчици.

Цени и наличности

В България продажбите на новия HUAWEI Y5p започват в Технополис, Техномаркет, А1, Теленор и партньорската мрежа на дистрибутора Polycomp, на препоръчителна крайноклиентска цена от 179 лева или със съответните абонаментни планове на операторите.

Всички данни и резултати са получени в лабораториите на Huawei и са само за справка. Действителните резултати може да варират спрямо различните пеодукти, софтуер, сценарий на употреба и фактори на околната среда.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement