Connect with us

Спорт

НОВИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ И ОБИЧАНИ АРТИСТИ НА СЦЕНАТА НА ЖИВЕЙ АКТИВНО! 2016

Avatar

Публикувано

на

На 19-ти юни 2016 г. от 18:00 часа в Южния парк хиляди фенове отново ще се забавляват с едни от най-обичаните български изпълнители. Живей Активно! София ще отпразнува 11-тото си издание с много музика, танци и добро настроение, а входът както винаги ще бъде свободен.

Хип-хоп певицата Сантра ще изпълни своето ново парче „В твоя чест”, а Pavell & Venci Venc ще взривят публиката с хита „SeTaaBrat”. В грандиозния концерт, който стартира в Южния парк точно в 18:00 часа, ще се включат още чаровната Дивна и дългогодишните лица на ЖИВЕЙ АКТИВНО! Део, Лео и Играта. Освен музикални звезди, инициативата и тази година традиционно подкрепят топ спортистите на България. Тереза Маринова, Тити Папзов, Евгени Иванов-Пушката, Владо Николов, гимнастичките от спортен клуб „Левски-Илиана“ са само част от шампионите, които ще присъстват на най-мащабното събитие в България. За любителите на кулинарията и балансираното хранене шеф Виктор Ангелов и Сандра Алексиева са подготвили игри и състезания, за да бъде активния ден на открито още по-ароматен и вълнуващ.

[media-credit id=2 align=“alignleft“ width=“640″]8[/media-credit]

И през 2016 г. Живей Активно! ще стартира точно в 10:00 часа от три различни точки в столицата. Велошествието започва от театър „София“ и ще премине по бул. Евлоги Георгиев, насочвайки се към НДК за официалното откриване на събитието. От паметника на Съветската армия към велосипедистите ще се присъединят любителите на ролерите и скейтборда. На метростанция „НДК“ феновете на активния начин на живот ще могат да се включат в надбягване с препятствия по алеите на Националния дворец на културата.

Движение, спорт, състезания, игри за балансирано хранене, готвене, танци, музика и семейни щафети са само част от идеите, които доброволци от цялата страна могат да предлагат на сайта: www.jiveiaktivno.bg и които ще станат част от юбилейната програма на събитията в София, Варна и Бургас. Всички, които искат да получат повече информация за ЖИВЕЙ АКТИВНО! могат да го направят във Facebook (https://www.facebook.com/Live.Actively) или на сайта на инициативата (http://www.jiveiaktivno.bg).

Advertisement
Continue Reading
Advertisement