Connect with us

Tехнологии

Нови удобства за клиентите на VIVACOM в обновения online магазин

Avatar

Публикувано

на

01 Октомври 2019г.

01.10.2019 г. гр. София

Новият online магазин на VIVACOM е с нови секции и денонощно на разположение на клиентите на телекома. В него могат да се открият много предложения за мобилни услуги и устройства на промоционални цени, от които всеки клиент може да намери най-подходящата за себе си.

Виртуалният магазин позволява на клиентите да разгледат детайлното представяне на наличните устройства и по-лесно да направят своя избор. Има възможност за закупуване само на устройство или в комбинация с тарифен план. За още по-голямо удобство вече е възможно с една поръчка да се вземе повече от едно устройство и/или услуга. Предвидена е и възможност за връщане в 14-дневен срок.

И още едно предимство на обновения online магазин – в него всеки клиент може да открие специални оферти за преподписване на договора си, както и лесно и удобно да управлява всички услуги по време на договора. Клиентите могат да променят настоящия си тарифен план или да заявят изцяло нов (за мобилна гласова услуга и мобилен интернет), както и да следят своето потребление през My VIVACOM.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement