Connect with us

Музика

Новото видео на Камила Кабейо е истински мини филм

Avatar

Публикувано

на

Фотокредит: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Новото видео на Камила Кабейо е истински мини филм! Визуализацията към сингъла на певицата – “Havana” – е с участието на хип-хоп изпълнителя Young Thug. Премиерата на видеото се състоя в канала на Камила преди 12 часа и има вече почти 10 милиона гледания.

Видеото започва като теленовела с елементи на типична латино драма, за да премине в минифилм с участието на латино звездите Lele Pons и LeJuan James, които партнират на мултиплатинената изпълнителка. Действието на видеото продължава с теленовелата вече в киносалон и след това ни „прехвърля“ в клуб в Хавана, където певицата заедно с нашумелия хип хоп изпълнител Young Thug ни представят истинска латино фиеста. Режисьор на видеото е Дейв Майерс, един от най-именитите майстори в индустрията, а крайният резултат отговаря  на успеха, който сингълът постигна до момента по целия свят!

В Spotify “Havana” има вече над 200 милиона прослушвания, #7 позиция в чарта на САЩ и #2  място в глобалния чарт. Междувременно, сингълът стигна #5 място в класацията на iTunes – „Overall Top Songs Chart“ и влезе на #20 позиция в Billboard Hot 100 тази седмица. Песента продължава да катери еърплей класацията на Америка и регистрира най-висок скок в чарта през миналата седмица.

Advertisement

“Havana” е вече платинен сингъл в Канада, Австралия, Швеция и Ирландия, и златен в Нова Зеландия. Втора поредна седмица песента е на #2 в официалните сингъл класации на Великобритания, Австралия и Нова Зеландия, в Топ 5 в еърплей чарта на Великобритания, Австралия, Ирландия и Нова Зеландия, и в Топ 10 в чарта на Германия.

В iTunes, сингълът е #1 в iTunes чартовете на 38 държави включително Великобритания (в продължение на 2 седмици), Ирландия, Бразилия, Мексико, Нова Зеландия, Испания, Португалия, Гърция, Филипините, Сингапур, Индонезия и други. Песента е в Топ 10 на още 88 страни. В Spotify, ‘Havana’ е в Топ 10 в класациите на 31 държави, сред които Великобритания, Канада, Нова Зеландия, Австралия, Холандия, Германия и цяла Азия.

Несъмнено премиерата на страхотното видео и първоначалните реакции на феновете, само ще допринесат за увеличаване успеха на песента. В момента певицата работи върху записите на предстоящия си солов дебютен албум.

Continue Reading
Advertisement