Connect with us

Музика

Новото издание на „The Voice Party Hits, Vol.6“ е вече на пазара!

Avatar

Публикувано

на

„The Voice Party Hits, Vol.6“ е новото издание на най-успешната музикална компилация на българския пазар, която се издава от Анимато Мюзик с медийното партньорство на радио и телевизия The Voice. Колекцията включва 18 от най-големите хитове за годината от ефира на радио и телевизия The Voice от каталозите на Sony Music, Universal Music и Cat Music. В албума са включени и две от най-успешните БГ парчета за годината от каталога на Вирджиния Рекърдс: безспорният шампион в ефира и фаворит на публиката „Кво не чу“ – дебютното парче на DARA и хитът „Момичето от квартала“ на най-популярния дует у нас – Pavell & Venci Venc’. Компилацията е налична в музикалния онлайн магазин musicmall.bg тук: http://bit.ly/2h6Zz8x.

„The Voice Party Hits, Vol.6“ се открива с песента на Шон Мендес „Treat You Better“, оглавила националните класации на 10 страни, влязла в Top 10 в класацията на България и в Top 5 на Global Spotify Chart, а видеото към парчето има над 315 млн. гледания във Vevo. В „The Voice Party Hits, Vol.6“ влиза и една от най-големите сензации в международната музикална индустрия – албанката Ера Истрефи и тоталният й хит по целия свят ‘Bonbon’. През 2016-та година Ера Истрефи подписа ексклузивен договор със Sony Music, а родната публика имаше шанса да я види на живо в София през септември т.г. на сцената на ‘Coca Cola The Voice Tour’.

След талантливата певица и автор – Ера, идва ред на може би най-успешната жена автор и изпълнител в съвременния шоубизнес – австралийската звезда Sia и хитът й “Cheap Thrills”. Песента е с участието на хип хоп и рага изпълнителя Шон Пол и е от последния албум на Sia – „This Is Acting“, издаден у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

„В The Voice Party Hits, Vol.6“ феновете ще намерят и изключително популярния хит у нас  „Stanga“  на израелския диджей Sagi Abitbul. В песента са използвани мотиви от българската народна песен „Чичовите конье“ в изпълнение на част от солистите на ансамбъл „Филип Кутев“. „Stanga“ е 9 последователни седмици в Top 10 на националната класация на България и 3 последователни седмици в Топ 3 на националната ни класация. Следва поп принцесата Ariana Grande с „Into You“, песен от новия й албум „Dangerous Woman“ (2016), издаден у нас от Анимато Мюзик/Universal Music.

В компилацията влизат и още парчета, взети от върховете на класациите както у нас, така и по целия свят: тийн идолът Justin Bieber с мега хита “Sorry”, който стана #1 в Billboard Hot 100 и има близо 2 млрд. гледания във Vevo, “Don’t Let Me Down” на The Chainsmokers feat. Daya  и Alan Walker с “Faded”. В компилацията е включен и най-големият хит за годината на супер звездата Дженифър Лопес – ‘Ain’t No Mama’, написан от Д-р Люк и Меган Трейнър като последната участва в CD изданието с парчето “Me Too”.

Advertisement

Албумът се допълва от топ артистите  на световната музикална сцена, сред които OneRepublic, Ник Джонас, Тиесто, момичетата от Fifth Harmony и разбира се – Бритни Спиърс с хит сингъла “Make Me…“ с участието на нашумелия рапър G-Eazy от новия албум на звездата, озаглавен ‘Glory’ (2016, издава се у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music).

Компилацията „The Voice Party Hits, Vol.6“ се издава oт Animato Music с медийната подкрепа на радио и телевизия „The Voice“.

Continue Reading
Advertisement