Connect with us

Култура

Ново издание на „История с Мечо, с патоци и с Лиса – история, дето съвсем ще ви слиса”

Avatar

Публикувано

на

С ново луксозно издание с твърди корици на римуваната приказка известният български преподавател, юрист и политик кани малчуганите на  смело приключение с едно палаво мече!

„Ако искате децата ви да бъдат умни, четете им приказки. Ако искате да бъдат много умни, четете им много приказки”, твърди Алберт Айнщайн.

Цветната, илюстрирана от художника Румен Статков, „История с Мечо, с патоци и с Лиса – история, дето съвсем ще ви слиса” от Огнян Герджиков е забавна детска приказка в стихове, работата по чието преиздание издателство „Сиела”  започва в средата на 2016 година.

Имало едно време едно невероятно непослушно мече, което избягало от вкъщи и попаднало в беда… Но приятел в нужда се познава и цялата гора се втурва на помощ.

Приключенията на Мечо, Лиса, Овньо-витороги, Зайо и мама Мецана ще ви разсмеят от сърце, а между шегите и закачките е скрито вълшебното послание – приятелството побеждава премеждията и неволите.

Огнян Герджиков е завършил  право в Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и специализира във Виенския университет и в Хамбургския институт „Макс Планк“. През 2001 г. е избран за председател на 39-то Народно събрание, а в началото на 2017 г. оглавява служебно правителство на Република България. Но освен законотворчеството негова страст се оказват и римуваните смешки.

Advertisement

Тази хумористична детска книжка изобилства от приключения, задачки и илюстрации, подходящи за деца до 6 години История в стихове, която наистина ще ви слиса и ще ви вдъхне вяра в доброто!

Continue Reading
Advertisement