Connect with us

Кино

Нов трейлър за ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН

Avatar

Публикувано

на

Вторият трейлър на едно от най-дългочаканите кино събития на годината вече е факт. Марвел отново не изневериха на себе си и в рамките на минута и половина поставят повече въпроси, отколкото отговори. От трейлъра на ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН, все пак можем да извлечем и пет неоспорими факта:

Първо, има нещо по-силно от ОТМЪСТИТЕЛИТЕ и това е Ултрон. Дори един от най-силните хора на планетата – Железният човек, който е неговият създател, не може да се справи с него. А творението му е напът да унищожи не само най-силните супергерои на Земята, но и цялото й население.

Второ, близнаците все още остават мистерия. Въпреки, че вече са излезли два трейлъра на ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН, все още не е ясно каква ще бъде ролята на Алената вещица и Куиксилвър. Феновете ги виждат за секунди, но дали те ще бъдат приятели на любимите супергерои или техни врагове, предстои да разберем този април.

Трето, ако се вгледаме внимателно може да видим и кадри от Уаканда. Maлката африканска държава е емблематична за Вселената на Марвел. Там се намират най-големите залежи на Vibranium – безценния материал, извлечен от метеорит, разбил се там. Този материал може да абсорбира, съхранява и пренасочва кинетична енергия. Не случайно от него е направен щитът на Капитан Америка. Но и не само – твърде вероятно е най-големият враг на ОТМЪСТИТЕЛИТЕ – Ултрон също да е направен от Vibranium. Или поне отчасти.

Четвърто, яростта на Хълк става все по-голяма. Във втория трейлър на ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН виждаме сблъсък между него и Железният човек. Но дали другите Отмъстители ще трябва да изберат на чия страна да застанат? И дали Тони Старк ще бъде единственият от тях, усетил гнева на Хълк?

Advertisement

И пето, Ултрон е тук, за да унищожи ОТМЪСТИТЕЛИТЕ отвътре. Фактът, че нямат физическата сила да го спрат, видимо ги съсипва. Но творението на Тони Старк предприема и още една тактика – психологическа атака, за да ги разедини. Дали бившите съюзници ще станат заклети врагове?

Дошъл ли е краят на най-обичаните супергерои или те ще намерят начин да победят Ултрон, зрителите ще трябва да почакат до април, за да разберат.

ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ЕРАТА НА УЛТРОН ще бъде в българските кина 3D, IMAX 3D и 4DX още на 24 април – седмица преди американската премиера на филма.

Актуална информация за филма можете да намерите на www.facebook.com/Avengers.bg.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement