Connect with us

Кино

Нов трейлър на ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ 2

Avatar

Публикувано

на

5706 D020 00452

Кой е начело на света? Момичетата, очевидно! В новия трейлър на ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ 2 има всичко – истинско момичешко приятелство, шеги за Втората световна война и, разбира се, много песни – от класики от 90-те години, през Майли Сайръс, та до, къде без нея, Бийонсе с “Who Run the World?”.

След излизането на първия трейлъра на дългоочакваното продължение на ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ феновете в интернет изпаднаха в ужас, че акапелната група „Белас“ е изгонена от всички състезания, турнета и участия, след като Ейми прави сериозен гаф пред не кого да е, а първото семейство на САЩ – Барак и Мишел Обама. Но момичетата не са готови да се откажат толкова лесно и ще направят всичко, за да възвърнат позициите си.

За да станат отново номер едно, Бека (Ана Кендрик) и другите момичета от „Белас“ започват усилена подготовка за Световните финали по акапелно пеене. Мисията е повече от невъзможна, тъй като американски отбор никога не е печелил толкова голямо и престижно състезание. А най-големите им врагове – немският отбор, са винаги една крачка пред „Белас“.

ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ 2 е пълен с красиви жени и остроумни шеги, както и много музика, която със сигурност ще накара зрителите в киносалоните да искат да затанцуват заедно с „Белас“.

Освен Ана Кендрик, в ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ 2 ще видим още Елизабет Банкс в ролята на коментатора на надпявания Гейл и Ребел Уилсън, позната от „Нощ в музея: Тайната на гробницата“. Във филма се включва и още една мега звезда – Снуп Дог, чиято роля все още е тайна, но със сигурност ще зарадва феновете.

Advertisement

„Белас“ ще завладеят кината и сърцата в ПЕРФЕКТНИЯТ РИТЪМ 2 на 29 май.

Continue Reading
Advertisement