Connect with us

Tехнологии

Нощ/Пловдив организира уъркшоп с Барак Корен

Avatar

Публикувано

на

Creative Media Workshop

Събитието среща любители и специалисти на новите технологии на едно място дни преди фестивала на 21-22 септември

На 21 и 22 септември Нощ/Пловдив организира безплатен уъркшоп с участието на Барак Корен (Израел) и Петко Танчев (България) и подкрепата на Посолството на Израел и ОE “ШАЛОМ” – Пловдив. Creative Media Workshop ще се проведе за първа година и ще събере на едно място специалисти и любители на новите технологии, които ще имат уникалната възможност да представят своите творения, като част от официалната програма на НОЩ/ПЛОВДИВ 2016.

Уоркшопът е част от индивидуалния модул, фокусиран изцяло върху нови технологии и изкуство, който ще бъде представен на публиката за първа година в новата програма на фестивала „Отворени изкуства“. В него участниците ще могат да експериментират с различни интерактивни инструменти, да обменят опит с професионалисти в областта като Барак Корен и Петко Танчев, както и да станат част от създаването на инсталации, пърформанси, мапинг прожекции, аудиовизуални проекти и креативни апликации. Освен нови знаниия и опит, идеите на участниците ще бъдат включени в специализирана изложба на 24 и 25 септември.

Участието е безплатно, като от всички кандидатури ще бъдат избрани само 20. Селекцията ще бъде направена от водещите Барак Корен и Петко Танчев. Крайният срок за записване е 21.08.2016 г., а повече подробности може да научите тук: http://goo.gl/WOJJul.

Continue Reading
Advertisement