Connect with us

Музика

Нощ на култовия лейбъл POSITION CHROME в Зала Универсиада

Avatar

Публикувано

на

LIMEWAX

LIMEWAX, снимка: ПР

Position Chrome е един от най-дългогодишните и влиятелни дръм енд бейс лейбъли и взеисвестен като един от най-„свирепите” в бранша. Position Chrome винаги е стоял зад идеята за комбиниране на различни електронни жанрове в жесток иновативен микс от DnB, Techno, IDM, Hardcore и Breakcore.

Тазгодишното издание на Position Chrome в София ще се състои на 15 декември и ще събере под един покрив COOH, LIMEWAX,THE PANACEA и руските машини GANCHER & RUIN. С лайв сет на сцената ще се качат заедно Limewax & The Panacea със съвместния си проект Goldberg Variations.

Събитието ще се проведе в Зала Универсиада – Изток, която е с капацитет 700+ човека, а от началото на декември е и акустично обработена и звукоизолирана.

Gancher Ruin 2

Gancher & Ruin, снимка: ПР

Advertisement

На 15 декември ще чуем премиерно и новото ЕР на братята  Gancher & Ruin – MASKS OFF, които празнуват и рожден ден на 14/12.  Присъствието и енергията на двамата близнаци на сцената само по себе си е несравнимо във визуален аспект, а примесено с енергичния им саунд, автоматично ги превръща в едни от най-атрактивните електронни продуценти в цяла Европа.

Гости на вечерта са и добре познатите на българската публика – германският продуцент THE PANACEA и холандецът LIMEWAX, които освен поотделно, ще с екачат на сцената и заедно с проекта си Goldberg Variations.

facebook event cover 1920x1080px PC 2017 new venue

Без да навлизаме в подробности около мулти-фигурата на талантливия роден артист Иван Шопов, ще кажем, че той ще излезе на сцената под псевдонима си COOH, чието звучене е толкова сложно-технологично грамотно и толкова завладяващо, че може би най-доброто описание, което съществува идва от самия него: „сетовете  са като разстрел с картечница – това не е обикновен дръм ен бейс.”

Official Facebook Page: https://www.facebook.com/abcd.ivanshopov/

Събитието във Facebook:

Advertisement

https://www.facebook.com/events/119237562083384/

Зала Универсиада – Изток // бул. „Шипченски проход“ 2

Начало 23.00

Билети:

Ранно Пиле oт 22лв само в магазин Яко /Граф Игнатиев 43/

Advertisement

Online от 25лв директно от: http://bit.ly/PositionChromeUniversiadaHall

Стандартни в цяла България от 25лв – OMV „На Тъмно“ к-ци Booktrading

Continue Reading
Advertisement