Connect with us

Събития

ОББ организира първия си тенис турнир в Национален ОББ тенис център

Avatar

Публикувано

на

OBB tennis turnir 3

Тенис турнирът е поредното спортно събитие, което банково-застрахователната група KBC организира в страната, в подкрепа на десетки благородни каузи

В средата на месеца, 13-14 октомври, ще се състои първият тенис турнир, организиран от Обединена българска банка (ОББ), скоро след като тя обяви партньорството си с Националния ОББ тенис център. В продължение на ангажимента си към развитието на тениса и популяризирането на активния начин на живот, ОББ ще бъде домакин на двудневен турнир за двойки мъже от вида Раунд робин.

OBB tennis turnir 1Първият любителски ОББ тенис турнир не поставя бариери пред участниците – те могат да бъдат клиенти на банката, партньори, служители или просто любители, които са готови да премерят сили на корта. Тенис турнирът е отворен за всеки, който има желание и възможност да се включи в него.

По-мотивиращата част на тенис надпреварата е, че освен да изпита удоволствието от съревнованието и играта, всеки участник може и да допринесете за благотворителните каузи, зад които КВС Груп в България застава, като част от предизвикателството на Групата към своите служители и партньори – да изминат заедно разстоянието от Земята до Луната или точно 384 400 км.

Десетки хиляди хора от 6 държави, в които оперира КВС Груп, ще допринесат за изпълнението на амбициозната цел с бягане, плуване, колоездене, спортно ориентиране, гребане и други. Чрез специално разработена за целта платформа TEAM BLUE CONNECTS те се включват в спортни събития и символично „даряват“ изминатите от тях километри. В замяна КВС Груп ще монетаризира всеки изминат километър и ще дари средствата за местни каузи. В България набраните суми ще бъдат дарени за каузите „История с бъдеще: висше образование за повече български деца“ на ДЗИ, ОББ Старт-ъп, Българската Коледа, уроци по финансова грамотност на Фондация because и Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“.

За целта километрите, изминати от всички играчи, записали се в ОББ тенис турнир, ще бъдат изчислени и дарени с цел изпълняване на предизвикателството.
ОББ тенис турнирът ще се проведе на игрищата на Национален ОББ тенис център, намиращ се в Борисовата градина ул. „Незабравка“ № 3-5 на 13-14 октомври от 10:00 ч.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement