Connect with us

Музика

„Обещай ми любов“ на Силвия Кацарова с нова версия от Deep Zone

Avatar

Публикувано

на

„Обещай ми любов“ е поредната песен, която е част от проекта на Deep Zone „Нови версии на Златни БГ Хитове“ в оригинално изпълнение на група LZ (Силвия Кацарова).

Новата версия на песента е изпълнена от двете близначки Яница и Глория Василеви (a.k.a. Double Voice), познати от музикалния формат „X Factor“ в модерен трап бийт с добавена рап част, изпята от DJ Dian Solo.

Идеята на проекта е да се запознаят по-младите поколения с някои от най-култовите български класики, които може би те ще чуят за първи път в клубове, дискотеки, радиостанции, телевизии и интернет.

Във видеото взима участие и самата Силвия Кацарова, която подкрепя инициативата на Deep Zone и истински се радва на новата версия на хита „Обещай ми любов“.

Междувременно Deep Zone продължават работата по нови проекти, като съвсем скоро предстои представянето на съвместен проект с Веси Бонева и Светлин Къслев, който ще зарадва почитателите и с видеоклип. Групата подготвя и съвместен сингъл с българка, която развива музикална кариера в Америка, а коя е тя ще разберем съвсем скоро. Проектът е озаглавен „Терминал2“.

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement