Connect with us

Музика

Ограничена бройка VIP Experience билети за най-верните фенове ще са в продажба за концерта на Стив Вай

Avatar

Публикувано

на

Steve Vai by Larry Di Marzi

Днес организаторите на концерта на Стив Вай в София, част от Passion and Warfare 25th Anniversary Tour, Firestorm Productions обявиха, че шоуто в НДК на 5 август ще е сред концертите, за които в продажба ще бъдат пуснати и специалните VIP Experience билети. Билетите могат да бъдат закупени от официалния сайт на Стив Вай тук. Те ще дадат възможност на най-запалените фенове на легендарния солокитарист да надникнат зад сцената, да се срещнат лично с него и да изживеят една наистина незабравима музикална вечер.

Важно е феновете да знаят, че VIP Experience билетите не осигуряват достъп до самия концерт. В зала 1 на НДК за концерта на Стив Вай ще може да се влезе само с регулярен билет, закупен от мрежата на Eventim.bg.

VIP Experience билетът ще дава възможност за лична среща със Стив Вай, по време на която феновете ще могат да му задават въпроси и да се снимат с него; присъствие на саундчека, непосредствено преди концерта; издание на книгата “Passion and Warfare 25th Anniversary Tour”; достъп до залата и мърчандайз зоната преди всички останали; снимка с автограф и други малки изненади.

На сцената на зала 1 в НДК Стив Вай ще излезе в компанията на китаристите си Дейв Уайнър (ритъм китара) и Филип Байноу (бас китара) и барабаниста Джеръми Колсън. И тримата музиканти от години „придружават“ Вай по повечето му световни турнета. За момента мениджърите на Вай споделят само, че шоуто ще е минимум 90 минути. То е посветено на 25-годишнината от излизането на знаменития му албум „Passion and Warfare”(1990), чието идване на бял свят е плод на няколкогодишни творчески усилия и включва парчета като „For the Love of God,“ „Blue Powder“, „The Animal“, „Liberty“ „Erotic Nightmares“, „The Riddle“ и други. По време на концерта в София се очаква Вай да изпълни и няколко „бонус трака“.

Организаторите от Firestorm Productions са сигурни че шоуто Passion and Warfare 25th Anniversary Tour няма да разочарова и най-взискателните ценители. Съвсем скоро предстои да бъдат обявени и повече подробности около техническото обезпечаване на концерта, кога ще бъдат подгряващото и автър партитата.

Advertisement

Повече информация за подгряващото парти очаквайте скоро на:  https://www.facebook.com/events/1049687011781383/

Билетите за концерта на Стив Вай са в продажба онлайн през мрежата на Eventim.bg, а специалните VIP Experience билети се закупуват онлайн на официалната страница на Стив Вай. Организаторите предупреждават, че местата са ограничени.

Повече подробности около концерта ще бъдат оповестени съвсем скоро.

За повече информация:

https://www.facebook.com/events/1049687011781383

Advertisement

https://www.facebook.com/stevevai

http://www.vai.com/

Билети:

Регулярни:  http://www.eventim.bg/bg/bileti/steve-vai-sofia-national-palace-of-culture-hall-1-892669/performance.html

VIP Experience: http://future-beat.com/event.cfm?id=241339&cart

Advertisement
Continue Reading
Advertisement