Connect with us

Lifestyle

Онлайн платформа създава карта на градските оазиси в България

Avatar

Публикувано

на

Всеки може да участва в създаването на картата на малките оазиси в града. Това е посланието на новата онлайн платформа на ябълковия сайдер номер едно в света* – Strongbow, който отскоро е представен на българския пазар. За да участва в създаването на картата, потребителят трябва да отиде на любимото си място – парк, зелена градинка, тераса с гледка, покрив, или друга любима открита локация; да направи снимка на мястото и да я публикува в социалната мрежа Instagram с #Strongbowmap; да добави локация към снимката, след което тя се появява на картата тук http://strongbowmap.bg/.

Всяка седмица Strongbow ще дава награда – участниците в Strongbow map ще имат възможност да прекарат вечер на  невероятно място с гледка в центъра на София, Пловдив и Варна (покрив на знакова локация), заедно със свои приятели, а там освежаващ ябълков сайдер с лед ще очаква тях и техните приятели.

“Т.нар. градски оазиси са много популярни в момента по цял свят, като алтернативни места за прекарване на свободното време в града. Със създаването на Strongbowmap вярваме, че ще помогнем на хората, търсещи емоции, лекота и преживявания в ежедневието си, да откриват нови места в града, да се изненадват от него и да го опознават в друга светлина”, казват от марката в България. “Лятото е перфектният сезон за създаването на карта на градските оазиси, както и за чаша истински ябълков сайдер върху лед. Strongbowmap е в синхрон с мисията на марката по цял свят – да предлага не само вкус, я цялостно преживяване. ”

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]KRIS0594[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement