Connect with us

Lifestyle

Онлайн психологически проект подкрепя жените във времената на COVID-19

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Психологът Елена Димитрова-Ангелова представя “Онлайн женски срещи за подкрепа и медитация” всеки четвъртък от 19ч.

Във времена на криза, в които тревожността и страхът в обществото се покачват неимоверно, грижата за емоционалния баланс и психическата устойчивост е първостепенна. Поради тази причина психологът Елена Димитрова-Ангелова, позната на аудиторията с множество телевизионни и радио изяви, дава възможност на всички дами да се включват в ежеседмичните онлайн групите на Женски срещи за подкрепа и медитация.

Вече 4 години проектът се радва на постоянен интерес от страна на софийската аудитория, всеки четвъртък от 19 часа. В новото време участието във виртуалната стая е достъпно за всички осъзнати български жени, където и да се намират.

Целта на Женски срещи е да помогнат на  жените да са здрави, осъзнати и да могат да реализират потенциала си във всички житейски роли. Чрез преживяването участничките засилват връзката със себе си и интуицията си, осъзнават истинския си потенциал, отвъд страховете и ограниченията.

Advertisement

Всяка среща има предварително зададена тема от кръга на личностното развитие и израстване, партньорство, реализация на потенциала, лекуване на отношения и травми, холистичен подход към психосоматиката и болестите, женствеността и нейните проявления и много други.

В лекционната част по темата Елена представя нейните аспекти на база знанията и опита си на психолог, преминал през множество обучения и хиляди часове консултиране на хора. Тя е отворена и за въпроси, коментари и мнения от страна на участниците.

Темата се преживява лично през внимателно подбрани упражнения и експерименти, които да дадат на участниците възможност за саморефлексия и осъзнавания. Процесът се интегрира и задълбочава чрез водена медитация, която не изисква специални умения и опит от страна на участниците.

Предстоящата тема на 30.04 е „Всяко зло за добро“ – много важна в момента на катализирана промяна, в който живеем.  Големият въпрос е кои сме ние отвъд това, в което сме се вкопчили? Какво губим? Какво идва на негово място? Какво стискаме неистово, а е нужно да пуснем, за да продължим? Линк за регистрация:https://bit.ly/vsiakozlozadobro

През целия месец май темите в Женски срещи за подкрепа и медитация ще са посветени на ПАРТНЬОРСТВОТО – тема, по която Елена има богат опит през работата си с двойки.

Advertisement

Възможно е еднократно включване в Женски срещи, както и участие в 4 последователни теми на преференциална цена. Това води до задълбочени фокус и работа, които носят своята добавена стойност. Повече вижте тук: https://bit.ly/predstoiasti

Повече за Елена и нейната професионална биография, вижте тук: https://bit.ly/elenada

Можете да я откриете и в социалните мрежи:

Continue Reading
Advertisement