Connect with us

Музика

„Оратница“ представят втори албум тази седмица

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Фолклорът е социална мрежа от миналото. Материя, пропътувала през времето. Жива история. Вечно актуална отживелица. Безкрайно превъплъщение..

След излизането на дебютния едноименен албум на „Оратница“ през 2012, който се радва на широка публика и невероятни отзиви както у нас, така и зад граница, сега е време за втора част!

Представяме ви ФОЛКТРОН. Фолктрон е свободна частица, попаднала в нашия елетронизиран и роботизиран свят, която кара материята да трепти в необичайни за вселената ритми. Този квантов етно проект съдържа нови и в същото време древни като космоса интерпретации на народни песни, нечувани досега от невъоръжено ухо. В него се осъществява сливането между изпълнител и слушател в едно музикално цяло с висока проводимост на фолклорни електрони. Ражда се ФОЛКТРОН.

Очаквайте представянето на албума на 9 Октомври в софийския клуб *MIXTAPE 5*!

Advertisement

Концерта ще открият невероятното дуо Христина Белева & Петър Миланов, а за настроението ще се грижат нашите приятели Dj Dharba, Dj Lazy Face, Dj Invoke & Popa.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]10714403_791188194262546_187466742922165858_o[/media-credit]

 

Continue Reading
Advertisement