Connect with us

Спорт

Орлин Павлов разгроми Ники Кънчев в Звездния турнир „Спортувай с БГ музика“

Avatar

Публикувано

на

BG MUSIC CHANNEL започна инициатива под надслов „Спортувай с БГ музика!”. Целта на музикалната телевизия е да стимулира младите хора в България да спортуват по-активно, да се концентрират върху физическите активности и да слушат повече българска музика.

Първото мероприятие стартира на 15 септември и бе ЗВЕЗДЕН ТУРНИР ПО ТЕНИС НА МАСА в PARADISE CENTER.

В спортната надпревара участие взеха едни от най-обичаните звезди на българската поп, рок, хип-хоп и R’n’B сцена: Орлин Павлов, Били Хлапето,  Иван Тишев от Революция Z, Дидо от D2, Руди, Дули, Муден и Кукушев, Ice Cream, Славчо от Б.Т.Р., Skiller, Дичо, SouthWick, DJ Marten. Към тях се присъедини и топ водещия Ники Кънчев.

Той сформира отбор под името „100 – Наборите”, като негов партньор му беше най-възрастният записал се участник – 53 – годишния бате Пешо и общата им възраст възлизаше над 100 години, откъдето и името на тима им. Дичо и Дидо ги поздравиха с вечния хит на D2 „100 години” и им пожелаха успех!

Надпреварата беше оспорвана, но в крайна сметка на финала се срещнаха отборите на Орлин Павлов и Ники Кънчев. След близо едночасов мач, Орлин Павлов и ученика Мишел грабнаха победата и станаха шампионите на турнира!

Advertisement

Третото място остана за Руди и ученика Михаил, а четвъртото – за Монти от Ice Cream и ученика Никола.

Друга интересна „битка” на тенис масата се сформира между бившия и настоящ вокал на D2 – Дичо и Дидо, като в крайна сметка победители за мача станаха Дидо и неговият партньор.

Жребият бе безмилостен и противопостави Дули и Руди срещу Муден и Кукушев.

Били Хлапето пътуваше от Пловдив, но за зла участ на магистралата автомобилът му имаше технически проблем и не можа да продължи с нея. Решен на всяка цена обаче да вземе участие в Звездния турнир, Били Хлапето бе докаран от свой приятел, за да грабне тенис хилката и да подкрепи инициативата „Спортувай с БГ музика”.

Енчев влезе в ролята на водещ и показа завидни коментаторски умения, гарнирани с обилна доза смях и купонджийско настроение.

Advertisement

От 19:00 ч. на 15-ти септември организаторите от BG MUSIC CHANNEL поднесоха още една изненада за всички посетители на столичния мол – на „Водна сцена” в PARADISE CENTER, веднага след официалното награждаване на победителите в ЗВЕЗДНИЯ ТУРНИР ПО ТЕНИС НА МАСА се състоя и ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ по повод първия учебен ден с участието на любими бг изпълнители.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“850″]Orlin_Pavlov[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement