Connect with us

Музика

Орлин Павлов с национално турне през есента

Avatar

Публикувано

на

Завладяващият глас и покоряващата усмивка на Орлин Павлов ще зарадват многобройните фенове с национално турне през есента!

Началото ще бъде поставено на 1 октомври 2018 г. с първия му голям самостоятелен концерт в Зала 1 на НДК. Турнето продължава с концерт в Пловдив на 5 октомври в комплекс С.И.Л.А., следва Бургас на 13 октомври в Държавната опера и Варна на 15 октомври във Фестивален и конгресен център. Последната фиксирана дата е 20 октомври, когато Орлин Павлов ще излезе на сцената в ДКС “Васил Левски” във Велико Търново.

Един от най-чаровните и артистични изпълнители на българската музикална сцена ще представи пред публиката най-емблематичните си хитове и обичани от всички песни, както и новия си албум, който съвсем скоро ще бъде факт. Турнето и албумът носят заглавието “Още малко…” на едноименното парче, изпълнявано от Орлин, което влезе в сърцата и домовете на хората с хитовия телевизионен сериал на bTV “Скъпи наследници”.

За да е пълна емоцията на сцената, заедно с него ще излязат едни от най-добрите български музиканти, с които Орлин Павлов вече подготвя безкомпромисно музикално преживяване.

“Поп концерт с приятели, щипка джаз и капка “Каффе”. Това е магията, която ме носи вече 15 години и която ще претворя на сцената”, споделя самият той.

Билетите за всички градове вече са в продажба и могат да се закупят в мрежата на Eventim.bg:

Advertisement

София – http://www.eventim.bg/bg/bileti/orlin-pavlov-oe-malko-sofia-national-palace-of-culture-hall-1-1043268/performance.html

Пловдив – http://www.eventim.bg/en/tickets/orlin-pablob-turne-plovdiv-kompleks-sila-490307/event.html

Бургас – http://www.eventim.bg/en/tickets/orlin-pablob-turne-burgas-opera-490309/event.html

Варна – http://www.eventim.bg/en/tickets/orlin-pablob-turne-barna-festivalen-i-kongresen-centr-490311/event.html

Велико Търново – http://www.eventim.bg/en/tickets/orlin-pablob-turne-beliko-trnovo-dvorec-na-kulturata-i-sporta-basil-levski-490308/event.html

Advertisement

Турнето на Орлин Павлов се осъществява с генералното спонсорство на хотел “Адмирал”, Златни Пясъци и подкрепата на Първа инвестиционна банка (Fibank) и Transitions от Есилор България.

Медийни партньори са  bTV и радио N-JOY.