Connect with us

Музика

Остават 10 дни до концерта на Ian Gillan в София

Avatar

Публикувано

на

Ian Gillan

Остават броени дни до концерта на Ian Gillan. Рок легендата поема на турне в Източна Европа, което ще започне именно от София. На 4 ноември в зала 1 на НДК великият музикант ще излезе на сцената, за да ни припомни любимите хитове Smoke on the Water“, „Hush“, „When a Blind Man Cries“, Perfect Stranger“ и много други, подкрепен от групата на кийбордиста на Deep PurpleDon Airey Band и оркестъра на Софийска филхармония под диригентството на Stephen Bentley-Klein. Специален гост на концерта ще е групата Papa Le Gál, в която соло вокал е дъщерята на рок музиканта – Grace Gillan.

Ian Gillan и част от екипа му пристигат у нас на 1 ноември. Същата вечер той ще бъде специален гост в „Шоуто на Слави“ по bTV, където ще разкрие какво да очакваме на концерта му и ще ни подгрее подобаващо за него с изпълнение на един от най-големите хитове на DEEP PURPLE.

Ian Gillan много държи да опита местен специалитет, докато е в София. Иначе за закуска в деня на концерта той е поръчал микс от различни меса и сирена, плодове и фрешове. Обядът му ще включва домашна супа, няколко вида салати и плата с месни деликатеси, сирена, авокадо, люти чушки и хумус, всичко това обилно полято с шампанско San Pellagrino. За вечеря ще похапва морски дарове и ябълков пай. По време на концерта му в бекстейдж зоната за Ian Gillan трябва да има сок от нар и портокал, черен чай, няколко твърдо сварени яйца, както и плато със сирена и месни деликатеси.

Don Airey си е поръчал бренди, шампанско, бяло и червено вино, както и плата с меса и сирена и пържени пилешки крилца. За Stephen Bentley-Klein трябва да се осигурят няколко бутилки хубава немска бира, сирена, плодове и няколко вида хляб. Grace Gillan и нейната група държат на шампанско, портокалов сок, минерална вода, плата със сирена, меса и зеленчуци.

Входовете на зала 1 на НДК в деня на концерта ще бъдат отворени в 19:00 ч. Най-напред на сцената в 20:00 ч. ще излезе дъщерята на рок музиканта Grace Gillan и нейната банда Papa Le Gál, като изпълненията им ще продължат около 45 минути. Очаква се Ian Gillan, заедно с групата на кийбордиста на Deep PurpleDon Airey Band и оркестъра на Софийска филхармония с диригент Stephen Bentley-Klein да превземат сцената в 21:15 ч., като шоуто им ще продължи поне час и половина.

Advertisement

Ограничено количество билети за концерта на IAN GILLAN на цена от 60 до 120 лв все още могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и Ивентим, както и на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg

 

 

 

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement