Connect with us

Музика

ОСТАВА празнуват 28-ми рожден ден с голям концерт на открито

Avatar

Публикувано

на

Ostava 2020

снимка: ПР

На 28-ми август, момчетата от група Остава ще отпразнуват 28-мия си рожден ден с голям концерт на открито, в клуб „Маймунарника“ в Борисовата градина.

Дългогодишната традиция, бандата да отбележи празника си заедно със своите фенове под открито небе, няма да бъде прекъсната и тази година. На фона на неприятната епидемична ситуация, музикантите обещават да заредят гостите си с много позитивна енергия и незабравими емоции, като им подарят един вълнуващ 2-часов перформънс, с песни от всички периоди на групата.

За тазгодишния рожден ден, поканата да подгреят големия концерт на Остава, приеха  група Jeremy?, които ще се включат с едночасов сет.

През последните месеци, независимо от затруднената ситуация и затварянето на концертните зали и клубове, групата не спря да твори. Вече са факт два видео сингъла от предстоящия нов студиен албум, Саботаж и Гений, а в момента още две нови песни са в процес на запис. Една от тях момчетата ще изсвирят на живо за първи път на 28-ми август.

Advertisement

След дните на изолация, Остава успяха да направят и няколко малки концерта на  открито из страната.

„Има невероятна емоция, чувството е велико, хората внимават много, но се кефят страхотно“ – разказва Свилен. „Определено не е както преди, но аз лично се опитвам да виждам и позитивните страни, които не са малко. Виждам в очите на хората промяна, дано е за добро. Последният ни концерт в „Ментол“във Варна, беше най-успешният от всички правени досега там..“ – пък споделя Жоро.

По време на събитието, феновете ще имат възможност да си закупят диск, тениска или друг мърчандайз на групата.

БИЛЕТИ за концерта на цена от 20 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси: OMV, Orange center и др. Цената на място и в деня на концерта ще е 25 лева.

Всички противоепидемичните мерки ще бъдат спазени, и затова броят на билетите е ограничен на 50%.

Отваряне на врати: 19:00ч.

Advertisement

Начало: 20:00ч.

Събитието във FB: https://www.facebook.com/events/580994342573512/