Connect with us

Музика

Отварят и втори балкон на Зала 1 за шоуто на Михалис Хаджиянис

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Втори балкон на зала 1 на НДК ще отвори за онези фенове на гръцката музика, които все още не са се сдобили с билет за първия концерт на Михалис Хаджиянис в България. Билетите в този сектор влизат в продажбаот днес, 17-и септември. Интересът към събитието е голям и организаторите предупреждават, че последните билети от останалите сектори, включително и за VIP местата, са изключително ограничени.

Изпълнителят на De Fevgo, който ще видим на 10-и октомври в София, преди дни завърши изключително успешно турнес друга любима изпълнителка на почитателите на гръцката популярна музика –  Анна Виси. Препълненият площад в Солун скандираше името му, а гръцки и български студенти въодушевено пееха заедно хитовете на Михалис. За първата си среща с българската публика, гръцкият изпълнител е подготвил най-известните си песни от всички 10 издадени албума, повечето от които са платинени в Кипър и Гърция.

Михалис  Хаджиянис е един от най-популярните гръцки изпълнители по света, включително и в България. Едва на 17 той представя родния си Кипър на конкурса Евровизия в Бирмингам с авторската си песен „Генезис“. През 2004  пее на закриването на Олимпийските игри в Атина, а същата година представя Кипър на официалната церемония за разширяването на Европейския съюз, отбелязваща присъединяването на 10 нови членки. От 2000 до 2009 Михалис получава над 30 награди само в Гърция, което го правят най-успешният изпълнителв страната за първото десетилетие на 21 век. През 2010 Михалис е поставен от FORBES на 22-ро място за най-влиятелните гърци, а в последните няколко години прави турнета в САЩ, Австралия и Канада.

Последните билети са в продажба в мрежата на EVENTIM, включителнов билетенЦентърНДК и всички бензиностанции OMV.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement