Connect with us

Lifestyle

Открийте вкуса на Бургундия, Елзас и Лоара!

Avatar

Публикувано

на

Discover vino Burgundy 640х400 2

Едно от най-очакваните винени събития тази пролет – Discover.Vino Бургундия, Елзас и Лоара ще зарадва ценителите с дегустация н аелитни френски вина. Този път тейстингът ще бъде придружен и от специално подбрано меню на шефЙорданРангелов (ресторанти Pure).

Точно в 15:00 часа на 24 март на втория етаж в търговски център Sopharma Business Towers отваря врати мини изложението посветено на мегавината на Северна Франция! Ето кои са трите емблеми на Франция:

* Бургундия с великолепните шардонета и пиноноари;

* Изисканите, но и строги елзаскиризлинги и гевюрцтраминери;

* Моделът за подражание на всички ценители на френски совиньонблан – класическите вина от този сорт oт долината на Лоара.

Advertisement

Освен вината на Северна Франция в рамките на събитието Discover.Vino ще можете да опитате и няколко кулинарни изкушения с френски привкус. В съседство удобно разположения ресторант Pure ще предложи четири степенно меню, подготвено от шеф Йордан Рангелов. Цената му е 39 лева и включва вxод за дегустацията. Вино за своята френска вечеря ще можете да закупите на чаша или през цялото време от магазин Vintage Club, а ресторант Pure ще се погрижат да ви бъде сервирано без такса бутилка.

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“640″]Discover vino_Burgundy_640x400[/media-credit]

Куверт за вечерята може да закупите онлайн на: http://www.vintageclub.bg/product/vecherya-bilet-discover-vino-1080

Вносителите, които ще представят френските класики по време на събитието Discover.Vino Бургундия, Елзас и Лоараса:

* Bibendum

* BNK

Advertisement

* Cartel

* InterVino

* MerCor Sophia

* Transimport

* VAYK wines

Advertisement

* Winebox

Билети за Discover.Vino Бургундия, Елзас и Лоараможе да закупите онлайн на:http://www.vintageclub.bg/product/bilet-discover-vino-469 или на място с цена за вход от 12,00 лева.

Continue Reading
Advertisement