Connect with us

Телевизия

Отличената с награда BAFTA поредица „Всяка минута се ражда нов живот“ отново ще развълнува зрителите на TLC от 5-ти март

Avatar

Публикувано

на

Отличената с награда BAFTA документална поредица Всяка минута се ражда нов живот“ отново ще ни направи свидетели на драматичните моменти, които преминават в радост и облекчение след безопасното раждане на ново бебе. Шестият сезон на предаването, заснет в родилното отделение „Southmead“ в Бристол, показва на зрителите всички трепетни моменти около появата на новия живот на 5-ти март, неделя от 21:00 ч. по TLC.

Премиерният нов сезон на „Всяка минута се ражда нов живот“ разкрива всяка подробност от едно от най-важните събития в живота на всяка жена – раждането на детето ѝ. Документалната поредица дава безпрецедентен достъп до всички емоционални и напрегнати моменти на раждането – без да спестява нищо.

В новите епизоди ще видим певицата Ема Бънтън от британската поп група Spice Girls, която посещава родилното отделение „Southmead“, където помага благотворително. В същия епизод „Всяка минута се ражда нов живот“ разказва историята на майка, която е изправена пред трудния избор дали да продължи връзката си с бащата на детето си. Шестият сезон на документалната поредица представя и двойка, чиято дългоочаквана сватбена церемония се проваля напълно заради изненадваща бременност. „Всяка минута се ражда нов живот“ показва живота от двете страни на отделението – напрежението и страданията на бъдещите майки и състрадателното отношение и професионализма на персонала, който ги подкрепя във всеки един момент.

Continue Reading
Advertisement