Connect with us

Lifestyle

“От любов към живота – Avon срещу рака на гърдата“ с ново отличие от Българския форум на бизнес лидерите

Avatar

Публикувано

на

Кампанията „От любов към живота – Avon срещу рака на гърдата“ беше отличена с първа награда в категория „Маркетинг, свързан с кауза” в рамките на 14-тото издание на Наградите за отговорен бизнес на Българския форум на бизнес лидерите. Avon България печели тази награда за трета поредна година. Кампанията „От любов към живота“ се съревноваваше с още 7 проекта. С това отличията за „От любов към живота“ са вече 4 в рамките на конкурса за отговорен бизнес и общо 20 в 16 годишната история на кампанията в България. Наградата беше връчена от кмета на София и председател на журито Йорданка Фандъкова.

„Avon подкрепя активно каузите, които имат най-голямо значение  за жените и битката срещу рака на гърдата е една от най-важните ни мисии. Кампанията „От любов към живота“ подкрепя жените в България вече 16 години, като през това време се е утвърдила като една от най-успешните, прозрачни и емоционални социални кампании. Щастливи и горди сме, че усилията ни са високо оценени и се стремим да насочим този ентусиазъм и вдъхновение към разширяване обхвата на нашата кампания. Нашият успех без съмнение се базира на активната подкрепа, която получаваме от представителите и служителите на Avon, които са най-големите посланици на каузата. Благодарение на всички тях, успяхме да дарим повече от 1 500 000 лв. през годините, като по този начин подкрепихме множество програми за борбата с рака“, каза Елизавета Коробченко, изпълнителен директор на Avon за България, Албания, Македония, Сърбия и Черна гора.

От 2015 г. партньор на кампанията „От любов към живота“ е Фондация „Една от 8“. Заедно с фондацията беше създадена и програмата „Бъди до мен“, която беше финансирана със сумата от 100 000 лв., набрана в рамките на кампанията срещу рака на гърдата през 2015 г. Благодарение на дарените средства, през 2016 г. компанията осигури безплатни психологически и юридически консултации и групи по взаимопомощ за жени с рак на гърдата и техните близки; практическа и информационна подкрепа по време на лечението и във всеки един етап, в който е необходима; безплатни прегледи за рак на гърдата. Всичко това е възможно, благодарение на обединените усилия на представителите на Avon, които вече 16 години влагат сърцето си в каузата и подкрепят битката с рака на гърдата с поръчка на благотворителен продукт. 100% от печалбата от всеки артикул от розовата серия се дарява.

Continue Reading
Advertisement