Connect with us

Музика

Официално обявяване на WRONG FEST 2016

Avatar

Публикувано

на

След напълно погрешния завършек н аVoinegovtsi Wrong Fest 2015 (генераторът не успя да издържи на силата на звука на almighty TRUCKFIGHTERS и предотврати излизането на сцената на британците от THE SUBWAYS), IV-то издание ЩЕ ИМА! И фестивалът ще се състои през лятото на 2016.

Мястото на провеждане може да е различно. Затова ще кажем само, че фестивалът най-вероятно ще се състои към края на август или началото на септември, и в полза на това говори най-вече метеорологична справказа летните месеци, любезно предоставена от НИМХ на БАН.

Локацията на фестивала засега остава сладка загадка. Вече се знае името на първия участник на Wrong Fest 2016 и това са гръцките магнетични рок чудовища NIGHTSTALKER.

Nightstalker at Wrong Fest 2016

Представете си нещо на вид между Франк Заппа и Роб Зомби, а на звучене катохора, които биха свирили чистосърдечен рок, независимо дали държавата фалира.

NIGHTSTALKER са наоколо от 1989. Много от вас тогава не са били родени. Това не бива да ви отказва, особено ако някога сте чували за MONSTER MAGNET и дори смятате, че ги харесвате. NIGHTSTALKER твърдят, че “baby, god is dead”, но как да разбереш за кой бог говориедин грък.Ако е Зевс, то поне сме благодарни, че е оставил планетата.

С други думи, традицията, започната с тазгодишното участие на PLANET OF ZEUS, е редно да бъде продължена. Вие ще идвате, а ние ще ви осигуряваме най-просташко позитивната енергия от гръцката рокендрол сценапоне два сезона!

Advertisement

Сто „Early Bird” билетас цена 35лвса вече пуснати в продажба в мрежата на www.ticketlogic.bg, както и в The Wrong Bar.

 

Continue Reading
Advertisement