Connect with us

Култура

Официално списание с марката „Малкото пони“ ще зарадва малките феновете през 2017 г.

Avatar

Публикувано

на

Почитателите на вълшебния свят на Понивил ще могат да последват Принцеса Селестия, Туайлайт Спаркъл, Епъл Пай, Рейнбоу Деш, Рарити и останалите понита от популярната анимационна поредица в безброй вълнуващи приключения и очарователни предизвикателства. Във всеки брой те ще открият прекрасни истории за магията на приятелството, комикси, загадки, плакати, творчески идеи и специален подарък – оригинална фигурка на малко пони. Списанието е предназначено за читатели на възраст между три и седемгодишна възраст и е с двумесечна периодичност.

Създадена през 1981 г., с годините „Малкото пони“ надскача възрастта и пола и вдъхновява множество фенски общности в глобален план, превръщайки се в една от най-разпознаваемите марки за играчки в света. Продажбите на списанията по „Малкото пони“ надхвърлят 3 милиона бройки, а интересът към марката продължава да нараства експоненциално.

Уникалните герои олицетворяват различни ценности, вплетени в сюжета на всички истории за понитата, като искреност, лоялност, щедрост и доброта. Посланието на техните приключения е, че магията на приятелството прави всичко възможно.

През есента на 2017 г. на голям екран ще се завърти и едноименния филм My Little Pony: The Movie.

Continue Reading
Advertisement