Connect with us

Lifestyle

Официално становище на Wizz Air по повод подвеждащи оферти и сайтове

Avatar

Публикувано

на

wizz air

снимка: ПР

Wizz Air, една от най-бързо развиващите се авиокомпании в Европа и най-големият нискотарифен превозвач в Централна Източна Европа, бе информирана за съществуването на уебсайт и Facebook страница със съмнителен домейн и брандинг, подобен на този на Wizz Air, които заблуждават клиентите да вярват, че посещават официалния сайт и страница на Wizz Air. Този сайт и постове в социалната мрежа съдържат лъжливи твърдения, че потребителите могат да купят 2 билета на Wizz Air за 1 евро, ако споделят поста и коментират във Facebook.

Wizz Air напомня на своите клиенти, че официалният уебсайт на авиокомпанията е wizzair.com и всяка информация за промоциите и конкурсите на Wizz Air се публикува на този сайт или на официалните канали на авиокомпанията в социалните мрежи и се обявява в бюлетина на WIZZ.

Wizz Air съветва всички постребители да не посещават и да не кликат върху линкове към други страници, различни от официалните комуникационни платформи на авиокомпанията. Wizz Air ще предприеме необходимите действия срещу всички субекти, които разпространяват лъжливи твърдения, че представляват Wizz Air и подвеждат потребителите.

Continue Reading
Advertisement