Connect with us

Класическа

Още две шоута за мюзикъла КОТКИ влизат в продажба!

Avatar

Публикувано

на

Cats small

снимка: ПР

Почти три месеца преди първото гостуване у нас на световноизвестния мюзикъл КОТКИ, билетите свършиха и за шоуто на 14 май, което е последното за България в рамките на европейското турне на продукцията. За всички, които искат да видят мюзикъла за първи път и все още нямат билети, КОТКИ ще бъде представен още два пъти  – съответно на 13 и 14 май от 14 ч.

С това легендарният мюзикъл на Андрю Лойд Уебър поставя у нас своеобразен рекорд в историята на НДК: цели 6 поредни шоута на един и същи артист – 11, 12, 13 и 14 май от 20 ч (разпродадени), както и на 13 и 14 май от 14 ч.

Оганизаторите от АРТ БГ правят специален жест към всички студенти и учащи и им дават възможността да закупят билети от всички ценови категории на специална цена 45 лв. На входовете на НДК те ще трябва да представят заедно с билета ученическа или студентска книжка. В случай, че не разполагат с такъв документ при влизане в залата, билетите им ще бъдат считани за невалидни. За всички останали редовните цени остават същите – между 65 и 155 лв. в мрежата на Eventim.

Мюзикълът КОТКИ ще пристигне в България от Лондон с оригиналния си каст от 78 актьора като част от 100-членния екип, с който пътуват и 27 сценични работници. Цели 7 камиона ще превозят до София пищния декор, атрактивни костюми и техника на грандиозната продукция.

Advertisement

КОТКИ ще открият официално пролетния фестивал на НДК Салон на изкуствата като един от централните акценти по случай 35-годишнината на Националния дворец на културата.

Официално събитие във Фейсбук
https://www.facebook.com/events/879817062124725/

Continue Reading
Advertisement