Connect with us

Кино

Пазители на Галактиката Vol.2 се завръщат!

Avatar

Публикувано

на

Когато през 2014 г. най-странната сбирщина от супергерои изгря на „супергеройския небосклон“, зрителите се влюбиха в петимата зевзеци, които – по някаква случайност – успяха и да спасят Галактиката от унищожение. Същата тази шайка се завръща в кината през май 2017 г. в Пазители на Галактиката vol. 2.

Първите кадри на продължението на боксофис хита разсмиват до сълзи. Крис Прат е в ролята на Питър Куил или – както Галактиката би трябвало да го познава – Звездния повелител. Получовек, полуизвънземен, в първия филм той все пак се справи отлично като главатар на бандата. И въпреки че е крадец и твърде нахакан за възможностите си индивид, Галактиката дължи съществуването си именно на Питър и приятелите му. В първите кадри от Пазители на Галактиката vol. 2 го заварваме така, както го оставихме – лудо влюбен в Гамора. Зелената извънземна обаче сякаш не отговаря на чувствата му толкова пламенно, колкото му се иска. Закоравялата убийца, в чиято роля отново ще влезе Зоуи Салдана, все повече започва да се чувства като част от Пазителите.

В тайфата на Пазители на Галактиката vol. 2 остава Дракс Унищожителя, в чиято роля отново ще видим Дейв Батиста. Огромният татуиран тип, които плаши всички с вида си, всъщност има голямо и топло сърце. Разбира се, най-колоритните членове на бандата също са тук – откаченият енот Ракетата, на когото глас отново ще даде Брадли Купър, и малкия Грут. Дървото, говорещо с гласа на Вин Дизел се жертва, за да спаси приятелите си и съкруши аудиторията, за да я зарадва отново в края на първия филм, когато стана ясно, че се завръща макар и в умален вариант.

От какво ще трябва да бранят Галактиката този път най-странните супергерои? Кои песни ще влязат в саундтрака на Пазители на галактиката vol.2? Ще намери ли обърканият Звезден повелител дамата на своето сърце и ще стане ли Грут по-разговорлив?

Пазители на Галактиката vol. 2 нахлуват в кината на 3D и IMAX 3D на 5 май 2017 г.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement