Connect with us

Lifestyle

“Пази се от живите мъртви” стана най-очаквания сериал на лятото

Avatar

Публикувано

на

Elizabeth Rodriguez и Lorenzo James Henrie , снимка: Frank Ockenfels 3/AMC

AMC съобщи, че към днешна дата трейлърите, излъчени от компанията на Comic-Con International 2015, са събрали над десет милиона гледания по цифровите платформи в САЩ.

От излъчването си в петък, 10ти юли, трейлърът на „Пази се от живите мъртви“/“Fear the Walking Dead” – очаквания от 24 август съпътстващ сериал на „Живите мъртви“/“The Walking Dead”, е събрал 8.2 милиона гледания. Според класацията на ListentFirst DAR-TV, включваща 1.78 милиона*, „Пази се от живите мъртви“/ “Fear the Walking Dead” е най-привлекателният очакван нов сериал. Трейлърът на драмата, посветена на бойните изкуства – „През прокълнати земи“/“Into the Badlands”, чиято премиера ще се състои през ноември по AMC, е събрал 1.95 милиона гледания от момента на излъчването си в САЩ.

[media-credit name=“Kim Dickens и Cliff Curtis, снимка: Frank Ockenfels 3/AMC“ align=“aligncenter“ width=“600″][/media-credit]

Трейлърът на „Пази се от живите мъртви“/”Fear the Walking Dead” получи невероятно ентусиазиран отзвук и в централно-европейските територии, в резултат на което сериалът набра огромна база от фенове по-малко от пет седмици преди световната му премиера.

Неотдавна AMC съобщи, че дебютът на „Пази се от живите мъртви“/ “Fear the Walking Dead” ще се състои в понеделник, 24ти август, в 16:00 часа и в 23:00 часа българско време.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement