Connect with us

Музика

Патрисия Каас идва с музикална изповед

Avatar

Публикувано

на

PATRICIAKAAS 756 3 2

На 28 юни в Зала 1 на НДК почитателите на легендарната Патрисия Каас ще я видят преродена и преобразена – с нова визия, оригинални песни с различен музикален подход, белязал едно ново начало – както в  личен, така и в професионален план. На концерта си в София френската певица ще представи десетия си студиен албум, който кръщава на самата себе си. „Патрисия Каас“ е лична изповед запечатана в 13 песни, изпълнени с много страст и болка. „В песните споделям искрено неща, които ме докосват, но с по-модерено звучене“, споделя тя.

Една от емблематичните песни в първия едноименен албум на Каас е Adele – феминистка балада за мястото отредено на „слабия пол“ в света. Въздействащото вокално изпълнение  е подсилено от акустичната китара на Фин Грийнал от британската група Fink, познат с колаборациите си с Джон Леджент и Ейми Уайнхаус.

С много вкус, елегантност и висока класа Патрисия Каас ще предложи на почитателите си в България песни с изразени биографични детайли като Sans Nous, Le Jour Et L’Heure, Ma tristesse Est N’Importe Où, Sans Tes Mains ou и La Langue Que Je Parle. Те се раждат в изключително тежък период на бърнаут за певицата, която за първи път от десетилетия поставя живота си на пауза, за да се възстанови.

Преди София, тя ще представи новия си албум и лайв шоу на европейско турне в най-големите театри и зали на Франция, Германия, Белгия, Австрия, Холандия, Финландия, Естония, Литва, Латвия, Полша и Румъния. И публиката на всеки от тези концерти ще бъде потопена в изключителната й харизма, усещане за стил и френска изтънченост. След двата последни албума (“Кабаре“ и „Каас пее Пиаф“), посветени на корените й, сега тя поема по нов музикален път с отворено сърце.

Концертът се организира от „БГ Саунд Стейдж“, с медийната подкрепа на Dnes.bg, GoGuide, Dir.bg Actualno.com, Телеграф, Монитор, Offnews.bg, Djambore.com, Stand.bg, Timeart.me, Trio.bg, Kafene.bg, Meloman.bg, Vibes.bg и Жената днес.

Advertisement

Билетите на цени от 50 до 100 лева са в продажба в системата на Ивентим и в Билетния център на НДК.

PATRICIAKAAS 1269é ¬Yann Orhan

Continue Reading
Advertisement