Connect with us

Култура

„Пеперуда в леда“ – ново от автор №1 на New York Times Силвия Дей

Avatar

Публикувано

на

sylvia day

Издателство „Софтпрес“ ще публикува новия летен бестселър на автор №1 на New York Times Силвия Дей през втората седмица на юли.

След световния успех на поредицата „Кросфайър“, продадена в десетки милиони копия в целия свят, „Пеперуда в леда“ запознава читателите с новите герои на Силвия Дей – доктор Тийгън Рансъм и Гарет Фрост. Книгата разказва за тяхното страстно пътуване към опрощението и надеждата, за намирането на спасение и нова посока един в друг. Една история за това колко крехка и уязвима може да е човешката душа и колко красота носи в себе си, когато я пуснеш на свобода. Като полет на пеперуда.

ButterflyInFrost Bulgaria 338x520 1

Романът е издаден на английски език от Montlake, импринт на Amazon Publishing през 2019 г. и се превърна в бестселър на Wall Street Journal, USA Today, Washington Post и Amazon Charts.

„Изключително се гордея с „Пеперуда в леда“ – казва Силвия Дей. – Всички ние сме изпадали в ситуация, в която животът ни поема по път, който не сме очаквали, за който не сме били подготвени или дори не сме искали. Тази история е преди всичко история за новото начало. Надявам се читателите да са толкова вдъхновени от любовта на Тийгън и Гарет, колкото съм самата аз.“

Continue Reading
Advertisement