Connect with us

Кино

„Перфектен план“ с Райън Рейнолдс тази сряда по FilmBox

Avatar

Публикувано

на

Зрителите могат да се насладят на „Старски и Хъч“  и безупречната актьорска игра на Оуен Уилсън и Бен Стилър

Седмица, изпълнена с класически екшън филми по каналите на FilmBox – „Перфектен план“ и „Старски и Хъч“. Публиката може да гледа първия филм в сряда (8 април) в 22:00 ч, по FilmBox, а втория – в неделя (11 април) от 11:50 ч, по FilmBox Plus.

„Перфектен план“ е филм, разказващ историята на трима приятели – Кевин (Райън Рейнолдс), Сам (Кристин Бут) и Роб (Джорис Джарски), играещи игра, която наричат перфектния план. Правилата включват те да планират безупречен план за обир, без намерението действително да го извършват. Групата приятели намират забавлението във факта че знаят, че биха могли да го изпълнят, ако пожелаят. Един ден някой нахлува в апартамента на Сам и открадва последния им план, който включва обир на склад за бижута и впоследствие го изпълнява. Нещата се влошават още повече, когато мистериозен мъж се свързва с тях със заплахата – да планират перфектния план за обир или да влязат в затвора. С течение на времето Кевин и приятелите му откриват, че рискът може да е по-висок от просто запазването на тяхната свобода. Вълнуващият екшън ще бъде излъчен в сряда (8 април) от 22:00 ч, по FilmBox.

„Старски и Хъч“ е класически екшън филм, базиран на телевизионно шоу за две ченгета през 70-те години. Филмът разказва историята на двама детективи и партньори – Кен “Хъч” Хътчинсън (Оуен Уилсън) и Дейв Старски (Бен Стилър), които са решени да разрешат най-големия си случай досега. Когато техният информатор Хъги Беър (Снуп Дог) им съобщава за огромна сделка, свързана с наркотици, те веднага тръгват по петите на престъпника Рийз Фелдман (Винс Вон) с цел да докажат колко добри детективи са всъщност. Продукцията предлага страхотна химия между световно популярни актьори и изненадващо сърдечен сценарий. Зрителите могат да гледат филма в неделя (11 април) от 11:50 ч, по FilmBox Plus.

Advertisement