Connect with us

Култура

Пламен Димитров с второ издание на „Душата ми е чиста“

Avatar

Публикувано

на

PlamenDimitrov

DushataMiEChista„Душата ми е чиста“ е първата стихосбирка на поета Пламен Димитров. Младият творец направи своя дебют преди една година точно на Коледа. Това негово постижение е сбъдната мечта и денят, за който копнее още от дете.

Първото издание на стихосбирката включва 40 авторски произведения, които са селектирани от близо 100 негови стихове. Месеци след издаването на творбата, литературоведи побързаха да определят Пламен като новият Яворов.

Новата версия на „Душата ми е чиста“ ще включва нови стихове и ще има съвсем нова визия. В момента Пламен Димитров работи с екип от специалисти. Визията на стихосбирките ще се различава значително от всички останали, благодарение на фотографиите на Антони Братанов.

Творецът черпи вдъхновение от света, който го заобикаля, от мястото на човека в общността, най-силните и лични вътрешни преживявания. Пламен Димитров успява по един интересен начин да опише най-дълбоките преживявания на човешката душа, силните емоции от любовта, болката от самотата и трудния път към себе си.

Стихосбирката „Душата ми е чиста“ е всеобхватна по отношение на човешките преживявания и всеки читател със сигурност ще открие по нещо за себе си в нея. Поетът вече се радва на широка аудитория почитатели, които с нетърпение очакват новите му творби. Самият той споделя, че не смята да следва твърдо една линия в творчеството си, защото човек трябва да прави каквото чувства, за да провокира максимално истинска емоция в читателя.

Първото  издание на стихосбирката „Душата ми е чиста“ пожъна изключителен успех. Творбите на младия автор Пламен Димитров предизвикаха интереса на хора от всякаква възраст, както и на някои от известните личности в страната ни. Припомняме Ви, че миналата година поп-фолк звездата Анелия засвидетелства подкрепата си като публикува корицата на изданието в своята Фейсбук страница, а „Душата ми е чиста“ вече притежават поп певецът Миро, Ивана, Кали и Галена.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement