Connect with us

Музика

Платинено издание на албума на Little Mix – ‘Glory Days: The Platinum Edition’

Avatar

Публикувано

на

Little Mix Press 4

снимка: ПР

Дамската група ‘Little Mix е глобален поп феномен в световната музикална индустрия. Албумът ‘Glory Days’ се превърна в най-успешния проект на момичетата, като резултатът от него са пет номер едно сингли в чартовете заедно с впечатляващи видеоклипове към тях.

Днес (24/11) е премиерата на специалното ПЛАТИНЕНО издание на последния им албум, озаглавено ‘Glory Days: The Platinum Edition’, което излиза на CD с бонус DVD. Албумът се издава у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и всички почитатели на групата могат да го намерят на физически носител (CD+DVD) в musicmall.bg или в дигитална версия във всички легални платформи за даунлоад и стрийминг услуги.

В ‘Glory Days The Platinum Edition’ (CD+DVD) влизат тоталните хитове от албума ‘Touch’ с участието на американския рап артист Kid Ink, ‘Reggaeton Lento (Remix)’ заедно с топ бой бандата от Латинска Америка – CNCO, ‘Power’ с нашумелия британски хип хоп изпълнител Stormzy и No.1 сингъла – ‘Shout Out To My Ex’.

Glory Days The Platinum Edition

Новото платинено издание на албума включва ТРИ НОВИ ПЕСНИ на групата –  ‘Is Your Love Enough?’, ‘Dear Lover’ и ‘If I Get My Way’.

Advertisement

Платиненото издание излиза и с DVD албум с бекстейдж кадри, документирани през цялата 2017 година, и петте официални видеоклипа на Little Mix към синглите от албума.

‘Glory Days’ е най-успешният албум в цялата дискография на Little Mix до момента с над 1.7 милиона продадени копия, превърнал се в най-продавания албум на дамска група във Великобритания през новия век. „Glory Days“ оглавява официалната класация за продажби на албуми на Острова в продължение на 5 седмици и близо една година след премиерата албумът все още е в Топ 30 на чарта.

Този уикенд са заключителните концерти от арена турнето на групата – ‘Glory Days Arena Tour, най-успешното музикално арена турне тази година във Великобритания. На 25-ти и 26-ти ноември 2017, с два последователни концерта в напълно разпродадената ‘O2 Arena’ в Лондон, ще завърши турнето на групата.

Continue Reading
Advertisement