Connect with us

Lifestyle

Плюшченко води и детето чудо за шоуто си в България

Avatar

Публикувано

на

Новината за пристигането на Кралете на леда в България предизвика истинска еуфория у феновете на зимните спортове, а промоционалните билети, пуснати в продажба миналата седмица, са почти продадени.

Освен Евгени Плюшченко и Браян Жубер, на ледената арена ще видим и действащата олимпийска шампионка от Сочи 2014 и наричаната „дете чудо на фигурното пързаляне“ Аделина Сотникова. Тя е първата и единствена състезателка на Русия, печелила златен олимпийски медал в индивидуална дисциплина. Извоювала олимпийска титла едва на седемнадесет години (Сочи 2014), както и множество медали от редица други надпревари, Сотникова е считана за гордостта на Русия. След контузия и осемнадесет месеца извън елитни състезания, тя се завръща в света на фигурното пързаляне с пълна сила, готова да покаже невероятните си трикове на леда и в България. Участието в „Кралете на леда“, ще бъдечаст от подготовкатай за зимните олимпийски игри в Pyeongchang, през 2018 г.

Другото голямо име, което ще участва в шоуто редом до Плюшченко, е Томас Вернер. Десеткратен шампион на Чехия, шесткратен медалист от Grand-Prix финалии носител на купата на Русия за 2010г. През 2008 г. Вернер става европейски шампион, което го прави първия представител на Чехия, спечелил европейско първенство от шестнадесет години насам.

Още един френски представител ще вземе участие в грандиозния спектакъл и това е легендарниятФилип Канделоро. Бившият фигурист ще се завърне на леда единствено и само за турнето „Кралете на леда“ и ще покаже още веднъж своите отличителни движения и трикове, които са го направили едно от водещите имена във фигурното пързаляне. Канделоро е двукратен олимпийски, световен и европейски медалист и четирикратен национален шампион на Франция.

23 април – Арена Армеец. Първите 1000 билета са на промоционални цени от 38 до 98 лева. ВИП билетите на леда са на цена 118 лева.

Advertisement

Официални каси: бензиностанции OMV, Арена Армеец, магазини Пикадили, Техномаркет, Технополис, магазини На Тъмно, билетен център НДКи официалните каси на EVENTIM.BG в цялата страна: http://www.eventim.bg/bg/biletni_kasi/

 

Continue Reading
Advertisement