Connect with us

Музика

И победителите в играта за 2 покани за SUMMER CHAOS FESTIVAL са…

Avatar

Публикувано

на

Summer Chaos bands

Подготовката за предстоящият SUMMER CHAOS FESTIVAL е във вихъра си. Дни преди началото на едно от най-мащабните рок събития на лято 2015, обявяваме имената на двамата печеливши в нашата игра: Веселин Чипилов и Мирослава Манчева, които ще могат да изживеят на живо магията на музиката. Те отговориха правилно на въпроса:

„Как се казва първият барабанист на Godsmack?“ –  Tommy Stewart

и печелят по 1 (една) покана за първото фестивално издание SUMMER CHAOS, чийто хедлайнери ще бъдат Godsmack, Papa Roach, Amorphis, Biohazard, the Pomorians. Поканите са предоставени с любезното съдействие на огранизаторите от М. Е. Music.

SUMMER CHAOS FESTIVAL ще се проведе на 16 Юни 2015 г. на стадион „Лазур“ в град Бургас. Стадион „Лазур” е едно от най–модерните спортни съоръжения на целия Балкански полуостров, като за пръв път ще стане домакин и на рок събитие от подобен мащаб.

Билетите за SUMMER CHAOS FESTIVAL BURGAS 2015  могат да бъдат закупени в мрежата на Тикетпро България в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg, като в продажба ще бъде пуснат само терена на стадион „Лазур”.

Continue Reading
Advertisement