Connect with us

Lifestyle

Подарете си една вечер, посветена на вашата красота

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Пролетта е в разгара си и всички се наслаждаваме на слънцето и буйния цъфтеж наоколо. Обновяването на природата ни кара да мечтаем за обновление и в живота си.

Издателство „Софтпрес“ ви кани на едно вълнуващо и различно събитие, което ще ви помогне да направите първата стъпка към едно по-информирано, по-здраво, по-пролетно и по-красиво свое „Аз“.

Заповядайте на 14 април – събота – в зала „42“ в НДК от 19:00 часа и станете част от първата специализирана лайфстайл лекция на тема КАК ДА ИЗБИРАМЕ КОЗМЕТИКА  от Надя Йорданова – фармацевт, блогър и автор на едноименния иновативен наръчник.

Надя Йорданова е магистър-фармацевт с професионален опит като аптекар, клиничен изпитател и козметичен представител. Желанието ѝ е да създаде свят, в който потребителите получават точно това, което желаят, без подвеждане.

Advertisement

Интересът ѝ към козметиката се заражда още по времето на защитата на дипломната ѝ работа в Хайделберг, Германия. В търсене на подходящите продукти за себе си в чуждата страна Надя решава да се посвети на разбиването на митовете и лъжите, които изсмукват парите и красотата ни. Така се ражда блогът Инфармация, чийто фокус са козметиката и дамското здраве. Макар формално да попада в категорията beauty blogger, Надя предоставя на читателите си една съвсем различна гледна точка към света на красотата и козметиката – тази на професионалист, заинтересуван преди всичко от здравето на потребителя, а не от етикета и марката.

През март тази година с логото на „Софтпрес“ излиза книгата КАК ДА ИЗБИРАМЕ КОЗМЕТИКА, в която Надя надгражда и разширява темите, обсъждани в Инфармация. Шестте глави на наръчника дават изчерпателна информация кои са най-често използваните съставки в козметиката и как работят, както и как да избираме най-подходящия продукт за нашия тип кожа.

Специално за гостите на събитието на 14 април Надя подготви компактна брошура на тема „Кои са скритите консерванти в козметиката и как да ги избегнем“. Заповядайте в събота от 19:00 часа в зала „42“ в НДК, за да си поговорим „по женски“ за тайните на козметиката.

Красотата започва от здравето, а то – от информацията.

Вход свободен.

Advertisement

Събитието и във фейсбук: https://www.facebook.com/events/170126020218526/

 

Continue Reading
Advertisement