Connect with us

Музика

Подводни кадри и висок стил в новото видео на Мария Грънчарова към песента „Без сън“

Avatar

Публикувано

на

Maria Grancharova Photographer Krasimira Serafimova

Излезе новото видео на Мария Грънчарова към песента „Без сън“! Концепцията на клипа се върти около идеята за бленуваната и сънувана невъзможна любов, за която се пее в текста на песента, метафорично пресъздадена чрез серия от феерични и подводни кадри, в които участват самата певица и екранният й партньор Светозар Димов.

Подводните снимки бяха истинско предизвикателство за мен”, споделя поп певицата.

Видеото е дело на Васил Стефанов – един от най-търсените български режисьори, който стои и зад предишния клип на певицата. В „Без сън“ Мария Грънчарова сменя седем различни визии, избрани специално за нея от популярното модно дуо – стилиста Хубен Хубенов и Слав Анастасов. Чаровната певица показва класа и елегантност с облеклата на няколко световни модни къщи и залага на изчистения и премерен стил.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]Kadur_Videoklip_2[/media-credit]

Музикалната кариера на Мария Грънчарова започва още през 80-те години, когато тя е тийнейджър, а популярността й достига своя връх през 90-те, благодарение на модерните денс аранжименти и множество национални турнета. Новата песен „Без сън“ е втората важна крачка, след песента „Повече“, с която Мария прави голямото си завръщане на българската сцена след 13 години прекъсване. За трудната си раздяла със сцената, за един от най-тежките периоди в живота си, когато семейството й се бори с рака, за положителната енергия, която идва с годините и за вдъхновението да се върне отново към музиката певицата разказа в новия брой на списание ELLE, които й посветиха новата си корица.

Чувствам се пълна с енергия и готова да работя. Това е много важен етап от живота ми и ме прави изключително щастлива“, споделя изпълнителката с един от най-характерните гласове в България. В момента Мария Грънчарова работи по няколко нови песни, част от които публиката ще има удоволствието да чуе през лятото.

Advertisement

Без сън можете да гледате тук:

 

Мария е на https://www.facebook.com/maria.grancharova.official

Advertisement
Continue Reading
Advertisement