Connect with us

Lifestyle

Подкрепа за партньорските отношения след изпитанията на изолацията

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Партньорски май в онлайн психологически групи за жени всеки четвъртък

Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Малко са тези, които създават сигурна връзка със самото си раждане и живеят в огледалните й образи нататък в живота си. За повечето ПАРТНЬОРСТВОТО е изпитание – виждам го в ежедневната си работа с двойки и в индивидуалната терапия. Заради краховете и предизвикателствата в любовта сe изплакват най-много и най-горчиви сълзи. Поради тази причина обявявам ПАРТНЬОРСКИ МАЙ в Онлайн Женски срещи.“, казва психологът Елена Димитрова- Ангелова.

Темите в онлайн групите са подходящи и за дамите, живеещи във връзка, както и за мечтаещите за такава:

Всяка от срещите е самостоятелна и завършена сама по себе си, но последователните теми са замислени така, че да се подсилват взаимно и да увеличават ефекта си, затова Елена дава възможност за присъствие на 4 посещения на ПРОМОЦИОНАЛНА цена с 25% отстъпка – за 60, вместо за 80 лв.

Димитрова-Ангелова, позната на аудиторията с множество телевизионни и радио изяви, а вече 4 години проектът й Женски срещи за подкрепа и медитация, се радва на постоянен интерес от страна на софийската аудитория. Добрата новина, че вече се провежда онлайн и участието е достъпно за всички осъзнати български жени, където и да се намират.

Целта на Женски срещи е да помогнат на жените да са здрави, осъзнати и да могат да реализират потенциала си във всички житейски роли.

Advertisement

Повече за Елена и нейната професионална биография, вижте тук.

Continue Reading
Advertisement