Connect with us

Lifestyle

Поли Генова куфее на Ъпсурт, Спенс и 100 кила

Avatar

Публикувано

на

Над 1500 човека се събраха в клуб Hacienda Beach-Лозенец, за да присъстват на големия хип хоп концерт край плажа на морския бряг. Родните звезди Спенс, Ъпсурт и 100 кила буквално взривиха актуалния клуб и изнесоха страхотен концерт, продължил до малките часове на нощта. Красавиците от балет „Нова“ също нажежиха страстите на купонджиите дошли да се забавляват на актуалното черно парти.

За да подкрепи своите колеги в Hacienda бе и поп-звездата Поли Генова. Въпреки че напоследък светските медии спрягат името й с това на русокос младеж, с който демонстрират близки отношения, победителката в тв риалити „Музикална академия“ бе единствено в компанията на свои приятелки.

Изпълнителката куфееше на хип хоп хитовете на своите колеги и дори припяваше на някои от песните. Гласовитото миньонче в момента обикаля родното Черноморие, след като вече беше в Италия, Хърватия и Лондон.

Поли Генова куфее на Ъпсурт, Спенс и 100 килаПоли Генова куфее на Ъпсурт, Спенс и 100 кила

Истинска музикална фиеста очаква гостите на Hacienda Beach до края на седмицата. Тази вечер на Хасиенда ще изнесе концерт невероятната Мария Илиева. На 7 август за първи път в Лозенец ще се изявят Фамилия Тоника, а на 9 август феновете ще бъдат приятно изненадани от световноизвестния DJ Carlos Galardo, който пристига на морския бряг за едно уникално парти.

Присъединете се към събитията във Фейсбук за още подробности: https://www.facebook.com/haciendabeach?fref=ts

Advertisement