Connect with us

Lifestyle

Поли Генова разкрива тайните на Always Ultra

Avatar

Публикувано

на

Poli Genova Еurovision

poli-genova-always-ultraКато на една от най-популярните български певици, всекидневието на Поли Генова е изключително динамично, то преминава под напрежението от участията в шоу програми и концерти, както и пътуване по турнета. Тя съумява да балансира между професионалните и личните си ангажименти, които изискват много движение и увереност. Като всяка съвременна жена Поли не позволява на нищо да я забави, независимо в кой период от месеца.

Всяка жена е изживявала „онзи“ неприятен момент. Момента, в който осъзнава, че нейната защита по време на цикъл я предава: „Какъв кошмар! Бързо. Ще вържа яке около кръста си. Къде е най-близката тоалетна? Трябва да се преоблека. Как ще се справя с това?“

Повече от 50% от жените се оплакват от протичане по време на цикъл с досегашните средства за защита. Не е никак странно, че „онова време от месеца“ се оказва истинско предизвикателство  когато става въпрос за ежедневната ни дейност.

Жените днес са по-активни от всякога и често ежедневието им се обръща надолу с главата заради всичко, с което трябва да се справят.  Те не могат да си позволят да забавят темпото по време на месечния си цикъл. Ето защо се нуждаят от защита, която да отговаря на активния им начин на живот. Тук на помощ идва Always Ultra. Създадени за модерната жена, тези дамски превръзки ще се справят с ежедневните предизвикателства,  без значение какви изпитания ви очакват.

„Освен сценичните си изяви, обичам да прекарвам и време с приятелите си и да спортувам. Има дни през месеца, когато обаче ми се налагаше да се откажа от любимите си занимания. Благодарение на новите Always Ultra вече няма значение кой ден от месеца е, защото успявам винаги да съм активна. Независимо дали съм на сцената или в спортната зала с надолу главата, дали репетирам за участие или тичам за здраве, знам че винаги мога да дам 100% от себе си и не губя увереност дори през деликатните дни“, споделя Поли.

До 100% защита от протичане от всеки ъгъл

Advertisement

Не вярвате? Always Ultra са ултра тънки, но абсорбират течностите за секунди. Те притежават  нов горен слой с V-образни каналчета, които улавят течностите и ги държат далеч от кожата като ги задържат във високотехнологичното си абсорбиращо ядро. Те могат да задържат течности, надвишаващи  10 пъти собственото им тегло.  Резултатът? До 100% защита от протичане от всеки ъгъл  и дори надолу с главата! Най-накрая дамски превръзки, на който жените  могат да разчитат, за да се справят с натовареното си ежедневие без нищо да застава на пътя им.

Сега Always Ultra притежава подобрен TS3 горен слой от ново поколение, тестван в Западна Европа. Благодарение на него 3 от 4 жени избират Always Ultra за защита, на която могат да разчитат, за да се справят със забързания си начин на живот.

Вече може да гледаме на живота  по време на цикъл от различна перспектива – забавна, вълнуваща и без колебания – дори когато сме надолу с главата!

P&G служи на приблизително 4,8 милиарда души в цял сват, чрез своите марки. Компанията притежава едно от най-стабилните портфолиа с доверени, водещи качествени марки, сред които  Ace®, Always®, Ambi Pur®, Ariel®,Duracell®, Fairy®,  Fusion®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Mach3®, Oral-B®, Blend-a-med®, Pampers®, Pantene®, Tide® и Wella®. Общността на P&G включва дейности в приблизително 80 страни в света, като марките са достъпни в повече от 180 държави.  Моля посетете http://www.pg.com  за последни новини и подробна информация за P&G и марките на компанията.

Always претърпява революционен период до 1991 година, когато представя превръзките от серията Always Ultra, които са специално разработени да задоволят всички нужди на жената по време на цикъл за повече комфорт и без компромис в сигурната защита.   Днес, 21 години по-късно, Always дава на жените възможност за по-голям контрол върху начина си на живот с продуктите от UI серията, специално проектирани да отговорят на нуждата на всички жени.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement