Connect with us

Lifestyle

Популярни българи свалят маските си в новата рубрика „Зад маската“

Avatar

Публикувано

на

Photo2

Поредицата стартира на 16 януари в „България сутрин“

Какви личности са скрити зад публичния образ на едни от най-известните и изявени българи? Отговор на този въпрос ще даде новата рубрика „Зад маската“ на Мария Папазова, която стартира в ефира на Bulgaria ON AIR. От 16 януари, всяка сряда, в сутрешния блок „България сутрин“ артисти, политици, лекари и обществени дейци ще разкриват личността, която се крие зад публичния им образ.

„Зад маската” ще бъде разказ за човека, на когото се възхищаваме или когото всички познаваме, отвъд публичния му образ. Всички слагаме маска на работа – на неуморния професионалист, на непоклатимия паж, който ще запази самообладание дори в най-трудния момент, на лидера, който не губи битки. Това ще бъдат разкази за тишината след загасената лампа“, разкрива авторът на рубриката Мария Папазова.

Зрителите на Bulgaria ON AIR познават Мария като политически репортер, който следи отблизо работата на парламента и политическите партии. Тя е част от Новините ON AIR от 2016 година, а преди това трупа опит в различни онлайн и печатни медии. Сега Мария влиза в ново амплоа, в което ще разкрива какви са успелите българи, извън медийния им образ.

Първият гост в „Зад маската“ с Мария Папазова на 16 януари ще бъде музикалният директор и диригент в Илинойската филхармония Стилиян Киров. 34-годишният българин ще застане за първи път пред Софийската филхармония на 17 януари в зала България. Часове преди това, пред автора на рубриката Мария Папазова, той ще покаже кой е човекът зад славата и постиженията.

Не пропускайте вълнуващите разкази от първо лице в „Зад маската“ с Мария Папазова, всяка сряда, от 16 януари, в „България сутрин“, по Bulgaria ON AIR.

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement