Connect with us

Музика

Поредна силна drum & bass вечер разлюля София

Avatar

Публикувано

на

Поредна силна drum & bass вечер разлюля София тази събота. Future Sounds of Sofia за пореден път успяха да напълнят душичката ми с красиви емоции, защото поканиха Bredren и разтресоха B-Side на Mixtape 5 с дълбокия си, тъмен и минималистичен красив звук. Bredren са трима добри приятели, които се изявяват в доста различни drum & bass и dubstep амплоа, но решават, че имат прекалено много общи черти, за да не започнат да творят заедно. Именно така се заражда й проектът ‘’Bredren’’.

Красивата магия бе открита от Soulnd, който представи доста силни тракове.  Магията бе продължена от Robustus и залата стъпка по стъпка започна да се изпълва с цветни и усмихнати хора. В сета си Robustus бе заложил на леки парчета, изпълнени с много бас за душата и крачетата, които да се раздвижват в ритъм като една страхотна загрявка за това, което тепърва ни предстоеше да чуем.

Щафетата поеха двама представители от триото Bredren, които ни заляха с много дълбок и запомнящ се репертоар от Half Step,  добавиха щипка Liquid,  мрачни елементи и огромна доза Autonomic. Adrien и Dieter успяха да залеят хората с красива емоция, накараха ни да танцуваме. И въпреки фактa,  че B-Side бе пълен, имаше място да се диша, което беше повече от прекрасно!  Пичовете толкова ни се радваха, че чак удължиха сета си с половин час, което беше бонус за нас и цялата чудна магия.

След тях зад пулта застана Phirah, който също предостави на публиката, както вдъхновяващ, така и разнообразен сет с всичко по малко. А за десерт премина към Neurofunk парчета.

Като за финал зад пулта се качи Smartech, а към него след известно време отново се присъедини и Phirah за финален mash up.

Advertisement

Future Sounds of Sofia всеки път ме изненадват с ивентите, които правят и представителите на drum and bass музиката, които канят в нашият така любим Mixtape 5.  Благодаря Ви!

Автор Яна КИРИЛОВА

Continue Reading
Advertisement