Connect with us

Класическа

Последни допълнителни билети Руски цирк на лед

Avatar

Публикувано

на

ZP5 1

На 7 декември зала „Арена Армеец“ може да се окаже тясна за всички почитатели на цирковото изкуство и фигурното пързаляне!

След като основните билети за спектакъла „Зимна приказка“ на Руски цирк на лед се изчерпаха, оранизаторите от BG Sound Stage пускаха последни допълнителни бройки на цена от 60 лева за желаещите да се докоснат до ледената магия!

25 от най-изявените руски фигуристи, жонгльори, клоуни, еквилибристи и илюзионисти ще пренесат присъстващите във вълшебния свят на героите от любимите приказки на малки и големи: „Спящата красавица“, „Лешникотрошачката“, „Пепеляшка“, „Алиса в страната на чудесата“ и „Снежната кралица“.

zp2-1

Всяка сцена на „Зимна приказка“ представлява вълнуващ миниатюрен спектакъл, за който се изисква специална подготовка и сценография. Така на талантливите артисти ще им се наложи да сменят над 300 великлепни сценични костюма!

Забележителният световен успех на „Руски цирк на лед“ се дължи най-вече на сложния  синтез между фигурното пързаляне и омагьосващите трикове на цирковото изкуство. Трупата е първата по рода си в света и повече от 50 години впечатлява зрителите със своето майсторство, красота и прецизност.

Advertisement

Официално видео:

 

Билети за събитието може да закупите от тук: http://www.eventim.bg/bg/bileti/zimna-prikazka-sofia-sports-hall-arena-armeec-900810/performance.html

Руски цирк на лед идва в България с медийната подкрепа на Монитор, Телеграф, Dnes.bg, Actualno.com, Offnews.bg, Djambore, Stand.bg, Timeart.me, Trio.bg, Kafene.bg, GoGuide, Meloman.bg, Vibes.bg, InLife и Peika.bg

Advertisement
Continue Reading
Advertisement