Connect with us

Музика

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ ЗА КОНЦЕРТА НА MARDUK, BIO-CANCER И SARATAN

Avatar

Публикувано

на

MARDUK Bio Cancer Saratan Poster BG Last

Този четвъртък, 28-ми април от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape5 ще се състои концерта на MARDUK, BIO-CANCER, и SARATAN. Шоуто е част от турнето “FRONTSWEIN:2016 EUROPE part 4 ” по представянето на последния и много силен албум на шведската блек метъл машина. Това ще е първо посещение на трашарите BIO-CANCER, и ориентал метълите SARATAN, които ще дадат всичко от себе си, за да се харесат на българската публика.

Още едно шоу, което не трябва да пропускате!

Все още има пропуски HYPERLINK „http://www.eventim.bg/bg/bileti/marduk-bio-cancer-sofia-club-mixtape-5-425398/event.html“тук и мрежата на Ивентим в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Technopolis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. В бензиностанции OMV в цялата страна.

В момента и до деня на концерта билетите ще се продават по 35 лева. В случай на налични места в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 45 лева.

Програмата за вечерта по часове е:

Advertisement

19:00 часа отварят вратите на клуба

20:00 – SARATAN

20:45 – BIO-CANCER

21:45 – MARDUK

Както и преди екипа на организаторите от BGTSC декларира, че вярва в общата цел – по време на концерта да няма инциденти, а само положителни емоции! За това и  призоваваме   всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement