Connect with us

Lifestyle

Поставяме любимото сиренце на Джери на дъска от вкусове

Avatar

Публикувано

на

gladen djeri

Какво може да липсва, като е лято, намираме се на плажа, музиката е силна, а приятната компанията е налице? Освежаващи напитки и нещо леко и вкусно за хапване, разбира се. Големите дървени дъски, на които се поставят различни сортове сирена, плодове и ядки, стават все по-популярен начин, по който баровете и заведенията на плажа привличат своите клиенти и по този начин им създават усещането за истинска наслада.

Убедени сме, че тази вкусова експлозия ще впечатли дори емблематичния анимационен герой Джери, който е готов на всичко, за да се сдобие с така апетитното и сочно парче сирене. За да си заслужите поздравленията за завидно гостоприемство и отношение към детайла, ви съветваме да не губите време и да опитате нашето предложение за приготвяне на апетитната дъска в домашни условия.

Дървена дъска от вкусове: деликатесни сирена, свежи сезонни плодове и хрупкави ядки

Необходими продукти:

  • Бри
  • Синьо сирене
  • Камембер
  • Грозде бяло/розе
  • Смокини
  • Ядки- орехи, кашу, бадеми

Начин на приготвяне:

  1. Плодове се измиват и нарязват по избор.
  2. Сирената се режат на парченца.
  3. Проектираме визията на дъската в съзнанието си и я изпълняваме на дървената дъска, като на нея поставяме всички продукти.
  4. Воаля!

Всички продукти, необходими за приготвянето на апетитната дъска от вкусове, са налични и може да поръчате от сайта на shop.gladen.bg, който работи в партньорство с Gladen.bg и веригата хипермаркети HIT. Онлайн магазинът извършва доставки в района на град София и близките околности, като при поръчка над 100лв., доставката е безплатна.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement