Connect with us

Tехнологии

Потопете се в новите ултра широки извити геймърски монитори AOC CU34G2 от серията G2

Avatar

Публикувано

на

AOCG CU34G2 Etailerpsd sm

Широк и ясен

Първата забележителна функция на тези монитори е агресивната извивка с радиус 1500R и ултра широкото съотношение 21:9, което ги отличава от тълпата. Добавеното хоризонтално пространство на екрана създава преживяване като при виртуална реалност. Покриването на периферното зрение на потребителите създава илюзия, че игровия свят продължава и след централната фокусна точка. С извивка от 1500R потребителите ще бъдат въвлечени в играта в още по-голяма степен. Геймърите от всички жанрове ще оценят ултра широкото съотношение на страните, но то ще се хареса най-много на феновете на игри от типа “first person” (RPG, симулатори и състезателни игри).

Не само игрите, но и филмите изглеждат брилянтно при съотношението 21:9 (или 2.37:1). Екранът е идеално подходящ за филми заснети при 2.35:1 и 2.39:1, защото потребителите няма да виждат досадните черни ленти. Тези, които искат да споделят преживяването, ще се възползват от широките 178°/178° зрителни ъгли, които осигуряват ясни изображения във всяка посока.

Панелите на CU34G2 и CU34G2X с техния 34-инчов диагонал достигат височина като при широки (16:9) 27-инчови дисплеи, което осигурява много екранна площ и зрителен комфорт за ежедневни задачи. Това, в комбинация с високата резолюция от 3440 x 1440 пиксела, осигурява комфортна и детайлна пикселна гъстота от 109 ppi.

Advertisement

Изберете своята скорост

Геймърите могат да избират между CU34G2X с честота на опресняване 144 Hz и CU34G2 със 100 Hz. Изключително бързото време за реакция от 1 ms MPRT гарантира чисти, остри и отзивчиви изображения без замазване при движение, докато поддръжката на AMD FreeSync елиминира насичането и накъсването. Благодарение на режима за малко входно закъснение на сигнала, забавянето между монитора и входната периферия също е минимално.

И двата монитора предлагат стойка с настройка по височина, а технологиите Flicker-Free и Low Blue Light се грижат за здравословната употреба по отношение на комфорта на очите.

На потребителите, които искат да са на ниво в игрите, AOC предлага и други специфични функции. AOC Game Color настройва насищането за по-добри нива на сивото и детайли на картината, а Dial Point показва мерник за по-лесно прицелване. Вграден 4-портов USB хъб и аудио входове-изходи правят свързването на периферия много лесно.

AOC CU34G2 и CU34G2X ще са налични през януари 2020 г. на препоръчителни крайни цени от съответно 919 и 1129 лв. с ДДС.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement