Connect with us

Култура

„Почти перфектна почивка” за онези, които искат да се откъснат от всичко

Avatar

Публикувано

на

„Почти перфектна почивка” от Луси Даймънд дава топло начало на лятото, като преплита съдбите на няколко летуващи в танц на любов, желание, приятелство и доверие. 

По книжарниците излезе „Почти перфектна почивка” – топла, изпълнена с чувство за хумор история за приятелството, семейството и надеждата от бестселъровата авторка на „Една нощ в Италия”, Луси Даймънд.

Когато лятото настъпи, райският комплекс от ваканционни жилища в Корнуол се пълни с туристи, зажаднели да възстановят времето, което всички изисквания на реалния свят са отнели. Да стоят край басейна до след полунощ, да усещат мириса на вино и далечния морски бриз. Да запалят барбекюто, да играят футбол на маса, да разменят целувки.

Да се смеят и да споделят тайни като ученици.

Ем е планирала перфектната почивка в компанията на децата си тийнейджъри и новия си приятел Джордж. Само че шестгодишната му дъщеря от предишен брак, която не я понася, също ще дойде. Дали крехкият им, току-що наченат романс ще издържи на предизвикателствата на родителството?

Advertisement

Маги се надява, че кратка разтуха край морето ще я сближи отново с дъщеря ѝ, но когато бившият ѝ се появява неочаквано, опасността да припламне разправия достига връхната си точка. Може ли Маги да повярва отново на мъжа, който е разбил сърцето ѝ?

Оливия вярва, че е намерила своето бягство от тегобите у дома, но миналото все още не е готово да я пусне. Може би е настъпило времето младата жена да признае всичките си тайни и да открие дългоочакваната свобода. Но ще намери ли кураж да го направи?

Същевременно младите посетители на острова – децата, правят първите си стъпки в любовта. Приятелство, тайни и разбити сърца се вплитат, за да решат няколко съдби. Няколко жени дават всичко от себе си, за да продължават да крепят баланса в сложните си животи.

Романът на Луси Даймънд „Почти перфектна почивка” съдържа всичко в себе си – хумор, романс, драма, семейни проблеми, израстване, загадки, приятелство, скръб и любов. Може ли тази почивка да завърши с печал… или ще се превърне в (почти) перфектната развръзка?

Advertisement
Continue Reading
Advertisement