Connect with us

Култура

„По-здрави бебета“ – книгата, която българските майки препоръчват

Avatar

Публикувано

на

60 лесни домашни рецепти за майката, бебето и прохождащото дете.

Правилното хранене е от съществено значение за здравето на всяка бременна жена, както и за новороденото. Първите стъпки в родителството обаче повдигат много въпроси: Кои са истинските и полезни храни сред многото хранителни продукти на пазара? От какви хранителни вещества се нуждае бебето? Кога и как да започнем със захранването? Как да приготвяме домашна храна на бебето, без това да ограничава времето ни с него?

На тези и много други въпроси, свързани с кърменето, захранването и избора на храна, дава отговор второто допълнено и преработено издание на „По-здрави бебета“ от един от най-популярните нутриционисти в България – Магдалена Пашова.

Споделяйки знанията си като специалист по хранене от Института по природосъобразно хранене в Канада и практическия си опит като майка в България, Магдалена предлага ценни съвети, които да помогнат на тепърва сблъскващите се с родителството майки и бащи.

60-те изпитани рецепти, които ще откриете в тази книга, разбиват много от митовете по отношение на храненето и здравето на детето и предлагат коренно различен подход към изграждането на основното бебешко меню.

Advertisement

„По-здрави бебета“ е книга, съобразена с официалните препоръки на СЗО, НЦОЗА и АПА, а първото ѝ издание спечели сърцата на хиляди български майки с толерантността, топлината и куража, които вдъхва.

Магдалена Пашова е възпитаник на канадския Институт по природосъобразно хранене (CSNN), посланик за България на движението Food Revolution, съосновател на фондация „За храната“ и активен блогър. Повече за нея може да видите в сайта ѝ www.magipashova.com

 

 

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement